Nikszu9911 kérdése:
Beleejtettem a telefonom a vízbe, szerintetek van esély arra, hogy még mūkôdik?
Figyelt kérdés
Unokaöcsim kiverte a kezembōl és beleesett a fürdōkàdba,rögtön kiszedtem és kitöröltük aztàn bekapcsoltam,csak a kèpernyō felsō rèsze nem mūködött,aztàn kicsit hajszàrítòztam amit ugye nem kellett volna,due utàna betettem rizsbe. Szerintetek mūködni fog?2015. jan. 9. 20:44
11/21 anonim válasza:
Hát pedig b+ biztos hogy nem működik!
12/21 A kérdező kommentje:
Jól van,pihenj. Működik és kész. Senkit nem érdekel,hogy szerinted nem működik,ennyire értesz hozzá.
2015. jan. 11. 15:44
14/21 A kérdező kommentje:
Nem kamuzok,bármit csinálhatnék nem hinnéd el..Miért ne lenne jó?? lehet öcsém bekapcsolta de nem sült ki az aku meg semmi.. Más a medencébe viszi magával véletlenül a telefonját kiszárítja és jó..akkor ez mi a fszért ne lenne jó??
2015. jan. 12. 18:58
15/21 kérdező.. válasza:
Hát például azért mert ilyen idegesen beszélsz.Másik meg valaki beviszi a medencébe a telóját és jó.Ez igaz csak az a más az nem kapcsolta be rögtön hanem szárítja egy hétig.Na de a kedvedért elhisszük akkor.
16/21 A kérdező kommentje:
Tudod az embernek számtalan más oka lehet arra,hogy ideges legyen és az befolyásolja az írását. De megadom neked azt az örömöt,hogy elmesélem,a SIM-kártyát nem tudom visszatenni bele,ezen kívül a világon semmi baja nincs :)
2015. jan. 20. 23:34
17/21 kérdező.. válasza:
Hát akkor csak vége a telódnak.Sim kártya nélkül nem ér semmit...
18/21 anonim válasza:
sim kártya nélkül tényleg nem teló 1 teló..
19/21 anonim válasza:
Na ugye hogy nem jó mondtam én.
20/21 A kérdező kommentje:
van másik telefonom, ami gagyi és van benne sim kártya,szóval azzal tudok telefonálni,ezzel meg szépen fényképezni meg ilyenek,mellesleg nem nagyon használom a telefont hívásra
2015. febr. 20. 12:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!