Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Másnak is ilyen hamar merül a...

Másnak is ilyen hamar merül a telefonja? Mit csináljak? SOS

Figyelt kérdés

Nemrég vettem egy Sony Xperia S telefont. Használtan,de saját kezűleg vettem át és egy olyannal voltam,aki ért a telókhoz,azt mondta jó és így megvettem.

Az első napokban még nem is merült gyorsan,nem figyeltem fel rá.Délután adta ide, akkor 56%on volt és azt mondta azelőtt este húzta ki a töltőből.

Nem csináltam semmit vele mióta kaptam,úgy értem nem frissítettem,mert nem tudom hogyan. Csak raktam fel rá pár képet, és letöltöttem egy naptáras alkalmazást,és még 3 edzésterves alkalmazást,szóval nem nagy dolgok,és csak az egyik fut a háttérben.

A fényerő le van húzva, a net ki van kapcsolva mégis.

A reggel húztam ki a töltőből, elmentem suliba, írtam pár sms-t, egy órát volt bekapcsolva a wifi és egy fél órát a mobilnetem, ennyi és mire jöttem haza alig volt 10%on...

egy fél nap alatt lemerült.

Szerintetek ez így normális? Mit csináljak? Lehet,hogy már az előző tulaj kisütötte az akkut és gyengült? Van valami progi,amivel ezt tudom kicsit hosszabbítani?

2015. jan. 7. 16:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hat ha nem akarsz telefont cserelni vegyel egy jo power bankot aztan azzal kibirja azt az idot amig nem vagy otthon.
2015. jan. 7. 17:22
 12/14 gergoap ***** válasza:
A lényegre úgy látom senki nem jött rá! Ki kell kapcsolni a 3G/4G adatforgalmat, az meríti rendesen. Csak akkor kapcsoljuk be, amikor használjuk! A WIFI be lehet kapcsolva állandóan, az nem merít. Már 3 telefonommal teszteltem ezt és így jöttem rá. :-)
2015. jan. 7. 17:31
 13/14 anonim ***** válasza:

Wifi, BT, GPS vevő kikapcsolva, ha nem kell.

Ha nem kell okvetlen a gyorsabb mobilnet, akkor a 3G helyett csak 2G üzemmód. Köztudott, hogy 3G-n nagyobb a fogyasztás és a sugárzás, mint 2G-n (ez a spec-ből is kiderül egyébként) Emailhoz, Opera Minihez jó az Edge is. Kilökheted a teljes adatforgalmat is, ha nem kell mobilnet egyáltalán.

Fényerőt tekerd le vagy tedd automatára, beltérben elég a gyenge fény.

Ezek mind javítanak az akkuidőn, zongorázd vévig a témát.

De a leírásod alapján valszeg akkucsere lesz a megoldás.

Nade kérdezőkém:

1 az eladó mindig azt fogja mondani, hogy az akku remek, szuper, egyszerűen elnyűhetetlen, kivéve pár korrekt arcot.

2 használt eszköznél mindig be kell kalkulálni egy új akkut és a ha mégis használható, akkor öröm és boldogság :)

2015. jan. 7. 18:21
 14/14 kovilaci99 válasza:
nekem xperia sp-m van. Ez is hamar merül. a sony-k már csak ilyenek nekem csak sony-m volt (xperia tipo,ray,play,p,sp) és mind ugyan úgy merült már a 10. töltéstől.
2015. jan. 8. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!