Másnak is ilyen hamar merül a telefonja? Mit csináljak? SOS
Nemrég vettem egy Sony Xperia S telefont. Használtan,de saját kezűleg vettem át és egy olyannal voltam,aki ért a telókhoz,azt mondta jó és így megvettem.
Az első napokban még nem is merült gyorsan,nem figyeltem fel rá.Délután adta ide, akkor 56%on volt és azt mondta azelőtt este húzta ki a töltőből.
Nem csináltam semmit vele mióta kaptam,úgy értem nem frissítettem,mert nem tudom hogyan. Csak raktam fel rá pár képet, és letöltöttem egy naptáras alkalmazást,és még 3 edzésterves alkalmazást,szóval nem nagy dolgok,és csak az egyik fut a háttérben.
A fényerő le van húzva, a net ki van kapcsolva mégis.
A reggel húztam ki a töltőből, elmentem suliba, írtam pár sms-t, egy órát volt bekapcsolva a wifi és egy fél órát a mobilnetem, ennyi és mire jöttem haza alig volt 10%on...
egy fél nap alatt lemerült.
Szerintetek ez így normális? Mit csináljak? Lehet,hogy már az előző tulaj kisütötte az akkut és gyengült? Van valami progi,amivel ezt tudom kicsit hosszabbítani?
Nem tudhatjuk, hogy az alkalmazásaid mennyire húzzák az akkudat. Nézd meg a menüben az akkuhasználat pont alatt, hogy mi mennyit fogyasztott a telefonodon.
Másrészt a használt készüléknek használt az akksija is. Az akkuk 500 töltés-kisütés ciklust bírnak, sz is lehet, hogy ez már a végét járja.
Köszi a válaszokat.
Nem tudom,hogy eredeti-e,hozzá kaptam de írja rajta,hogy Sony ...
Akkuhasználatnál azt írja:
Képernyő:40%
Google szolgáltatások:19%
Android rendszer:14%
Fb:14%
Telefon készenlétben:7%
Mindenesetre szerintem egy gyári beállítások visszaállítása nem árt ha használtan vesz telót az ember. Akkor legalább kizárható, h vmi utólag telepített app akadt be.
De gyanítható, h az aksi a végét járja. 2-3 év alatt simán tönkre tud menni. Kérdezz utána mennyiért cserélik szervízban.
https://www.youtube.com/watch?v=9RELNLfMo6w
ha van egy kis bátorságod, akkor megpróbálhatod magad is, ebayen biztos akad aksi pár ezerért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!