Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az IOS jobb vagy az android?

Az IOS jobb vagy az android?

Figyelt kérdés
Új telefont szeretnék és nem tudok választani milyen legyen. És nem igazán értek hozzá.

2015. jan. 7. 12:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

az a legviccesebb, hogy a 2es írja, hogy "na, mindjárt kezdődik" :D erre pont ő indítja el azzal, hogy szerinte az android jobb :D

1es leírta rendesen, hogy egyik sem jobb a másiknál, hanem különbözőek, tehát nem lehet összehasonlítani :D

2015. jan. 7. 21:13
 12/14 anonim ***** válasza:

#4: Én sem kötekedni akarok, de ez azt jelenti, hogy a telefon árát nem fogja drágítani még az oprendszer ára is. Persze, ezt a vevő nem fogja látni külön, hiszen ő csak egy telefont lát, nem érdekli, hogy az ár negyedét az oprendszer teszi-e ki vagy sem.

De az Androidot ha nagyon akarod, akár még PC-re is feltelepítheted, teljesen ingyenesen és legálisan, mivel nyílt forráskódú szoftver. (Igen, talán ezt kellett volna írnom ingyenes helyett, pontosabb lett volna.)

#6: Egy dolgot nem veszel figyelembe: az Android-alkalmazások általában valamely szolgáltatáshoz vagy weboldalhoz tartozó "mellékes" termékek. Ezekért pedig nem fizet az ember.

#11: miért, talán tilos véleményt írni? Leírtam, hogy szerintem miért jobb. Én nem indítottam el semmit, csak írtam egy szubjektív véleményt. Ellenben az utánam levők menten ugrottak, hogy amibe csak lehet, belekössenek. Ahelyett, hogy leírták volna az ő veélményüket.

Én le tudtam írni a sajátomat a másik kritizálása vagy fikázása nélkül. Ez látom, nem mindenkinek sikerült. Ez is valahol intelligencia kérdése.

2015. jan. 8. 10:59
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) androidost választottam. huawei ascend p7 az szerintetek telefon?
2015. jan. 8. 15:56
 14/14 anonim ***** válasza:

szerintem nem jó, de neked kell tetszenie :D

amúgy 12-es, tudod nagyon jól, hogy az emberek azon része annyira nyomorult, hogy nem tudják elviselni mások véleményét, és pont emiatt indul el a vita, nem másért :D

2015. jan. 8. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!