Az IOS jobb vagy az android?
Erre nem lehet válaszolni, valakinek ez tetszik, valakinek az.
Ilyen kérdéseknél mindig elindul a vita, az egyik elkezdi fikázni a másikat, ezek szimplán csak buta fanboyok, hagyd figyelmen kívül őket.
Mindkettő OS jó, de tökéletesnek egyik sem az, csak egyiknek ez a hibája, másiknak az.
Na, mindjárt jön a szokásos "vallásháború".
Én az Android mellett teszem le a voksomat. Miért?
- Ingyenes.
- Nagyon elterjedt, nagyon nagy a használói bázisa, ezért szinte bármi elérhető rá. (Mivel a fejlesztők is inkább arra fejlesztenek első körben, ami az elterjedtebb.)
- Végül egy szubjektív vélemény: mert jobban tetszik.
Nem kötekedni akarok (pláne hogy én is inkább Android-pári vagyok), de mi az, hogy az Android ingyenes?
A telefon pénzbe kerül, most az, hogy a gyártónak ingyenes a licencelés az engem meg hol érdekel.
"Mivel a fejlesztők is inkább arra fejlesztenek első körben, ami az elterjedtebb"
A fejlesztők arra fejlesztenek amelyik platformon több a fizetőképes vevő, ami jelenleg az ios
Mivel az itteni válaszadók nagy része androidos, így én az IOS mellett fogok érvelni, annak ellenére, hogy Windows Phone-om van.
3 év támogatottság
vírusmentes, akadásmentes
jobb alkalmazások, és általában hamarabb is kapja meg őket
rengeteg kiegészítő
Ez sem tökéletes rendszer, egyik sem az, de szerintem jobb mint az android, és az alkalmazás minőség/kínálat miatt jobb mint a WP, csak nagyon drága
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!