Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem tudok hívni? Kezd...

Miért nem tudok hívni? Kezd az agyamra menni!

Figyelt kérdés

Van egy Navon Mizu M450-es készülékem, az alábbi problémával: akármilyen SIM van benne, nem tudok hívást kezdeményezni, sem fogadni. A régi Telekomos kártyámra azt írja, mobilhálózat nem érhető el, az új Telenorosnál pedig nem enged fogadni se és kezdeményezni se hívást. Kezdek megőrülni tőle! Valaki, ötlet?

Annyit hozzáteszek, hogy a legelső használatokkor nem volt benne SIM, de elvileg ennek nem kellene problémát okoznia!

2015. jan. 6. 17:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hol vetted? Újan vagy használtan?
2015. jan. 6. 18:40
 2/13 A kérdező kommentje:
Újonnan, kártyafüggetlenül, Media Markt. Nagyon kétségbe vagyok esve, hogy esetleg fölösleges pénzkidobás volt az egész :( Nekem meg nincs pénzem új telefonra!
2015. jan. 6. 18:49
 3/13 anonim ***** válasza:
Amíg nem állítod be a szolgáltató adatait a készüléken addig nem is tudsz.
2015. jan. 6. 19:45
 4/13 A kérdező kommentje:
Konkrétabban mit? Mert néztem és a telefonszám megjelenítését sem tudom beállítani... Nem engedi :(
2015. jan. 6. 19:51
 5/13 anonim ***** válasza:
2015. jan. 6. 20:12
 6/13 A kérdező kommentje:
A telenoros oldalon megcsináltam a leírtakat, de így sem működik :( Mi lehet a baj?
2015. jan. 6. 22:16
 7/13 anonim ***** válasza:
Nincs véletlenül repülő módban a telefon?
2015. jan. 6. 22:24
 8/13 A kérdező kommentje:
Nincs, ki van kapcsolva :(
2015. jan. 7. 06:25
 9/13 anonim ***** válasza:
Nekem már a 3. független telefonom van , de semmit nem kellett állítani rajta. Bele tettem a kártyát és működött.
2015. jan. 7. 06:26
 10/13 A kérdező kommentje:
Bocsi de ezzel nem sokra megyek...
2015. jan. 7. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!