Melyik telefont vennétek meg?
samsung galaxy note4
iphone 6 plus
sony xperia z3
lg g3
lenovo vibe z2
melyiknek szebb a kijelzője?
melyik a jobb?
Az elsőt.
Meg is vettem.
Amúgy mindenkinek más.
Vibe Z2-őt semmiképp, középkategróiás készülék, többihez köze sincs.
iPhone 6 Plus-t semmiképp, nem szeretem az iOS-t.
LG G3-at semmiképp, QHD felbontáshoz kevés a Snapdragon 801.
Xperia Z3 és Note 4 közül nehezen tudnék választani. Sosem szerettem a Samsung-ot, de a Note széria mindig is bejött. Ezen kívül a Lollipop-os TouchWiz már egész jó, teljesítménye közelít a Nexus-éhoz, tényleg hihetetlen gyors.
Xperia Z3 viszont szintén tetszik, külsőre ráadásul mindenképp jobban.
Mindkettőben van olyan dolog ami tetszik, van olyan ami nem, de szerintem a Note 4-el mennék.
lenovo vibe z2-t venném, volt szerencsém kipróbálni, 3 napot töltött nálam...
összehasonlítani csak a g3-mal tudom mivel a felsoroltak közül csak azt próbáltam...
g3-nak jobb a kamerája, viszont néha akadt, szerintem szoftveresen nincs olyan jól optimalizálva... a lenovonál nem vettem észre semmi akadást, én ha tehettem volna megtartottam volna, negatívumként csak a melegedést tudnám felhozni...
pozitívumból rengeteget tudnék mondani
a szálcsiszolt hátlap amin lehet érezni hogy kellő védelmet nyújt az egész telefonnak rögtön magával ragadott...
ízlések és pofonok
Bocs, de nagyon nem szeretem az ilyen válaszokat.
Igen, a Lenovo Vibe Z2 egy jó telefon, egyetértek, de egy Note 4, Xperia Z3 meg társaihoz hasonlítani nagy hiba.
G3 persze hogy akad, 4x annyi pixelt kell kirajzolnia, mint Lenovo-nak, pont ezért nem is tartom jó vételnek, ahogy korábban is írtam, QHD felbontáshoz kevés a Snapdragon 801.
Egyébként úgy hallottam Lollipop-al már nem akad (vagy legalábbis közel sem annyira) a G3, különösebben nem néztem utána, mert annyira nem érdekel a G3, de a lényeg, hogy ez csak egy telefon, ott van még a Vibe Z2-őn kívül 2 másik csúcskategóriás Androidos meg egy csúcskategóriás iPhone, és pont a jelenlegi top 3 flagshipet egy középkategóriás telefonnal összehasonlítani röhejes.
Iphone-t semmiképp(IOS)
Sony-t sem nem rossz telefon de ár tudás arányban elég gyenge.
Lg- nem rossz teló
egy note4-em van én teljesen meg vagyok vele elégedve hihetetlen a felbontás és az Spen egy nagyon jó találmány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!