Régi Symbianos Nokiák közül melyik a legjobb?
Nekem egy 6630-asom volt amivel nagyon meg voltam elégedve (ezen régebbi fajta symbian van ugye) és leváltottam egy E51-re ami szintén tetszik, de sok olyan program, alkalmazás van ami az e51-en nem indul (az uj symbian és a szignózás hiánya miatt)
Vissza szeretnék váltani régi symbianra, ezek közül melyik a legjobb? Eddig az N70-ről hittem, de biztosan van annál jobb is.
Köszönöm a segítségeteket!
A 3250 az már symbian 9 volt.
Az N72-volt a legutolsó amit kiadtak, de az egy butított N70-es. És még ott volt a batár N90-es is, de ott voltak kompatibilitási problémák a négyszeresre növelt felbontás miatt.
Sajnálom a dolgot. A szingózás mostmár 2 perc. A navis telefonokra meg ingyenes a navigáció
nokia.com/maps
Én egy 5800-át használok de még ott is minden programot be tudtam szerezni amire szükségem volt.
Hát nekem egy viszonylag új SW-s E51-em van, de ezt az SW-t nem tudom szignózni, főleg nem két perc alatt..
Nekem egy Spycam nevű program tetszett nagyon, meg még pár régi dolog :)
2-es vagyok:
2002-óta vagyok Symbain bolond, de nem emlékszek erre a progira. De a nevéből ítélve valami "kamerával-mozgástérzékelős-biztonsági-cucc" lehet. Ilyen van az új symbianra is, de nem tudom a nevét. Nem használok ilyen progikat. Csak sokszor látom a letöltések részlegben.
Nézz körül itt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!