Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Régi Symbianos Nokiák közül...

Régi Symbianos Nokiák közül melyik a legjobb?

Figyelt kérdés

Nekem egy 6630-asom volt amivel nagyon meg voltam elégedve (ezen régebbi fajta symbian van ugye) és leváltottam egy E51-re ami szintén tetszik, de sok olyan program, alkalmazás van ami az e51-en nem indul (az uj symbian és a szignózás hiánya miatt)

Vissza szeretnék váltani régi symbianra, ezek közül melyik a legjobb? Eddig az N70-ről hittem, de biztosan van annál jobb is.

Köszönöm a segítségeteket!

2010. febr. 5. 15:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Régebbit írtál! Akkor 2 típust írnék a számodra: 6600 vagy 3250-es. Nekem 6600-om volt ( van ) 6-7 éve. Maximálisan a kategória legjobbjai. Symbian 6-os szériájához tartozik. Rengeteg programot lehet futtatni rajta.
2010. febr. 5. 16:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia! A 6630-as már jóval fejletebb konstrukció a 6600-nál (régen nekem is az volt) szóval mindenképpen a 6630-nál jobbat, de régebbi symbianosat szeretnék (tehát amit nem kell szignózni stb.)
2010. febr. 5. 16:44
 3/5 anonim ***** válasza:

A 3250 az már symbian 9 volt.

Az N72-volt a legutolsó amit kiadtak, de az egy butított N70-es. És még ott volt a batár N90-es is, de ott voltak kompatibilitási problémák a négyszeresre növelt felbontás miatt.

[link]

Sajnálom a dolgot. A szingózás mostmár 2 perc. A navis telefonokra meg ingyenes a navigáció

nokia.com/maps

Én egy 5800-át használok de még ott is minden programot be tudtam szerezni amire szükségem volt.

2010. febr. 7. 22:57
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát nekem egy viszonylag új SW-s E51-em van, de ezt az SW-t nem tudom szignózni, főleg nem két perc alatt..

Nekem egy Spycam nevű program tetszett nagyon, meg még pár régi dolog :)

2010. febr. 9. 20:46
 5/5 anonim ***** válasza:

2-es vagyok:

2002-óta vagyok Symbain bolond, de nem emlékszek erre a progira. De a nevéből ítélve valami "kamerával-mozgástérzékelős-biztonsági-cucc" lehet. Ilyen van az új symbianra is, de nem tudom a nevét. Nem használok ilyen progikat. Csak sokszor látom a letöltések részlegben.

Nézz körül itt: [link]

2010. febr. 11. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!