Mit jelent ha egy mobil okostelefon?
Figyelt kérdés
Leírnátok pontosan miben különbözik a normál telefontól?
Azokra is bármilyen JAVA program rámegy. AZ enyém nem okostelefon, de van rajta térkép, szótárak, névnap, 3dmark, exel, world, pdf olvaso, rar, opera, softclock...
ezeket válogattam ki a sok közül.
Várom a válaszokat
2010. febr. 5. 08:05
11/11 anonim válasza:
Ti hülyék vagytok! A Samsung Omnia 7-en Windows Phone 7 operációs rendszer fut!!!
Nekem Samsung GT-5570 Galaxy Mini van, Android 2.2.1, azóta már frissítettem 2.3.4-re, Wi-Fi, Bluetooth 2.1, 600 Mhz-es processzor, navigáció, G-mail, Market, Facebook for Android, Google Maps, ez egy okostelefon, és okostelefon lehet Windows operációs rendszerű!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!