Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit jelent ha egy mobil...

Mit jelent ha egy mobil okostelefon?

Figyelt kérdés

Leírnátok pontosan miben különbözik a normál telefontól?

Azokra is bármilyen JAVA program rámegy. AZ enyém nem okostelefon, de van rajta térkép, szótárak, névnap, 3dmark, exel, world, pdf olvaso, rar, opera, softclock...

ezeket válogattam ki a sok közül.

Várom a válaszokat

2010. febr. 5. 08:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
47%
Úgy látom hogy a tiéd , még okosabb is az okos telefonoknál.
2010. febr. 5. 08:12
 2/11 A kérdező kommentje:

Ennyi a válasz??!

Nem vicceltem

2010. febr. 5. 08:52
 3/11 anonim ***** válasza:
50%

= Operációs rendszer fut rajta. Általában itt húzzák meg a határt. De ha a tudást nézem, a tied, meg az enyém is az.

Az enyém egy SE G705, ami "elég okos", de "csak" JAVA alapú navigáció van rajta, mert az alapprogramja nem egy valódi operációs rendszer, hanem a SonyEriccson saját, zárt kódja. (Cserébe kicsi és szép készülék. Ez nekem fontos volt. Meg az is, hogy megbízható, nem fagy le minden semmiségtől.) :)

2010. febr. 5. 09:00
 4/11 A kérdező kommentje:

Most csináltam rajta JBENCHMARK tesztet, 10851 pontot kapott...

Egyébként egy 3 éves SE V630i

2010. febr. 5. 09:02
 5/11 anonim ***** válasza:

Az az okostelefon, amelyiken operációs rendszer fut. P. Symbian, Maemo, Android...De általában az okoskészlékek közé sorolják a Blackberry-t is.

Szerintem ma már az okostelefonnak tudnia kell a WiFi-t, Pdf olvasást, Excel szerkesztést, net független navigációt, E-mail klienst, 3 vagy 3.5G-t. min 7.2 mbites internetet, fájlok ki-becsomagolását, hangos felolvasót. Szerintem, de nyilván van erre egy hivatalos megfogalmazás is.

Az én telefonom egy Nokia N79.

2010. febr. 5. 09:48
 6/11 A kérdező kommentje:
Nagyon jó, Köszi!
2010. febr. 5. 10:27
 7/11 A kérdező kommentje:

És az okostelefonra Windows programok is rámennek akkor?

Mert hát oprendszeresek

2010. febr. 5. 10:29
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem mennek rá, a Windows egy külön oprendszer, a Symbian meg megint!

Mellesleg nekem is ilyen telefonom volt,ez nem okostelefon,de tény h nagyon-nagyon jó teló,sajnáltam is h elhagytam:S

2010. febr. 5. 10:35
 9/11 anonim ***** válasza:
Ha windows is fut rajta, akkor is más az a windows, mint ami az asztali gépeken fut. Tehát azok a programok nem mennek rajta, csak a sajátjai. (pl. iGo8 WinCE.) :)
2010. febr. 5. 11:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem is egy v630i-m van jelenleg, csak én tettem rá w660I szoftvert, ígysem okostelefon, de okosabb:P
2010. febr. 5. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!