Mit jelent ha egy mobil okostelefon?
Leírnátok pontosan miben különbözik a normál telefontól?
Azokra is bármilyen JAVA program rámegy. AZ enyém nem okostelefon, de van rajta térkép, szótárak, névnap, 3dmark, exel, world, pdf olvaso, rar, opera, softclock...
ezeket válogattam ki a sok közül.
Várom a válaszokat
Ennyi a válasz??!
Nem vicceltem
= Operációs rendszer fut rajta. Általában itt húzzák meg a határt. De ha a tudást nézem, a tied, meg az enyém is az.
Az enyém egy SE G705, ami "elég okos", de "csak" JAVA alapú navigáció van rajta, mert az alapprogramja nem egy valódi operációs rendszer, hanem a SonyEriccson saját, zárt kódja. (Cserébe kicsi és szép készülék. Ez nekem fontos volt. Meg az is, hogy megbízható, nem fagy le minden semmiségtől.) :)
Most csináltam rajta JBENCHMARK tesztet, 10851 pontot kapott...
Egyébként egy 3 éves SE V630i
Az az okostelefon, amelyiken operációs rendszer fut. P. Symbian, Maemo, Android...De általában az okoskészlékek közé sorolják a Blackberry-t is.
Szerintem ma már az okostelefonnak tudnia kell a WiFi-t, Pdf olvasást, Excel szerkesztést, net független navigációt, E-mail klienst, 3 vagy 3.5G-t. min 7.2 mbites internetet, fájlok ki-becsomagolását, hangos felolvasót. Szerintem, de nyilván van erre egy hivatalos megfogalmazás is.
Az én telefonom egy Nokia N79.
És az okostelefonra Windows programok is rámennek akkor?
Mert hát oprendszeresek
Nem mennek rá, a Windows egy külön oprendszer, a Symbian meg megint!
Mellesleg nekem is ilyen telefonom volt,ez nem okostelefon,de tény h nagyon-nagyon jó teló,sajnáltam is h elhagytam:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!