Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vírusos lett az Iphone 6-om....

Vírusos lett az Iphone 6-om. Mit tegyek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Beírtam a Googleba,hogy 50 cent Candy Shop free mp3 download,aztán amiket kiadott zeneletöltő oldalakat,azok közül rámentem egyre de az nem volt jó,majd visszaléptem és rámentem egy másikra,és amikor elkezdett betöltődni,a telefon kiírta hogy vírusos lett a telefon,a helyreállításhoz nyomjak "Ok"-ot. Rámentem az "Ok" gombra,de aztán leállítottam az oldal betöltődését és kiléptem a telefon menüjébe. Most mit tegyek?

2015. jan. 1. 17:31
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
8/10es😂😂😂
2015. jan. 17. 10:12
 12/14 anonim ***** válasza:

ha ennyire nincs pénzed hogy nem bírsz ki 1 dollárt egy zenéért akkor ne vegyél iphone-t, vegyél egy retkes samsungot és töltögesd rá az összekukázott zenéid

pitiáner vagy

45 giga zeném van, mind megvettem

2015. jan. 17. 11:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Mert hülye vagy...
2015. jan. 17. 13:24
 14/14 anonim válasza:
En is igy jartam, es meg is probaltad letolteni az antivirust es beirtam a telefon szamom is...most mit tegyek?
2016. márc. 25. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!