Vírusos lett az Iphone 6-om. Mit tegyek? Bővebben lent.
#2: Aki összeszed valami vírust Androidra, azelőtt emelem kalapom. Ahhoz már tehetség kell. (Ne érts félre, nem azt mondom, hogy lehetetlen.)
Kérdező: Ez csak egy kamu. Használd tovább egészséggel a telefonod.
szerintem se, mert a végén tényleg elrontod. másik részről tudom, hogy egy g_ci vagyok, de iPhone 6-ra van pénzed, mégsem vagy hajlandó egy párszáz forintot kiadni egy zenéért? vagy legalább értelmes helyről szednéd le.
amúgy androidon pont ezért könnyű, mert ott is sok az olyan hótegyszerű ember, aki azt hiszi, hogy beírja hogy free download, és a legismeretlenebb oldalra rámegy, letölt valami fizetős appot, ami igazából fertőzött, aztán veri az asztalt, hogy hát az értesítési sávban reklámok vannak meg hasonlók :D igen, aki odafigyel, meg mondjuk lehetőleg play-ből is normális alkalmazásokat-játékokat szed le, az ott sem kap be semmi kártevőt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!