Tok házilag megoldható?
ebayről rendelve a legolcsóbb. Onnan teljesen elfogadhatóak 1-2000 ért a kezedben vannak. Nem hiszem h mshogy jobban tudnál járni. :)
A boltot felejtsed el, ugyan azt adják mint a neten, csak ráteszik a saját hasznukat a nagy és kiskereskedők is.
Esetleg gyerek zokni tok egész helyes tud lenni:-)
Én ebayről csak ismerősön keresztül szoktam néha rendelni, szerintem olx.hu vagy jófogáson érdemes körülnézni, ott is nagyon olcsók.
Ez változó, ami befér egy borítékba az ingyen jön sokszor. Én most rendeltem 10 fóliát hongkongból, és 600 hufért a kezembe is van.
Amúgy kereséskor kiírja a postaköltséget is, szal tudsz úgy keresni, h az egész ára (price+shipping) a legkisebb legyen:)
Egy gyors kereses itt van pl ez. 850 ft ert ki is viszi a postás. Ha nem ebayeztél még, akkor ilyen olcso termékekkel erdemes beletanulni, anno én is telohoz vettem cuccokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!