Apple ID gond? (többi lent)
Az interneten csináltam egy Apple ID fiókot, de a telefon ezt írja ki mindig: "This Apple has not yet been used in the iTunes Store. Tap Review to sign in, then review your account information.
(már próbáltam a reviewval, de mindig a kártyaszámot meg ilyeneket kér,és nincs NONE a Payment Methodnál, ha vki szerint van olyan.)
Fiuka nem veszed észre, hogy csak magadat égeted?
Te mondod másnak, hogy szánalmasan próbálja bizonygatni a saját igazát?
Akkor tessék: [link]
ma 10:34
Igen véletlenül nem állítottam át Magyarországra.
De ez semmit sem változtat azon a tényen, hogy van None felirat. OSX-en és iOS-en is most direkt elindítottam egy MAGYAR account létrehozását.
Az account milyensége meg nem a gép a nyelvétől függ. Már ha arra gondoltál, hogy magyar gép. A gép egyébként Mo-on van, de akár orosz accountot is létre tudnék hozni. Ennyire értesz hozzá. :D :D :D
És te használsz 8 éve apple terméket??? LOL Szánalmas No comment!!! Igaz én még csak 7 és fél éve, de ez nem nekem szégyen hanem neked.
Saját magadat égeted ezzel a dumával.
OSX:
iOS:
Még a magyar Apple oldalon is le van írva. Ezek után tényleg vannak ilyen szánalmasok akik szerint nincs None felirat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!