Apple ID gond? (többi lent)
Az interneten csináltam egy Apple ID fiókot, de a telefon ezt írja ki mindig: "This Apple has not yet been used in the iTunes Store. Tap Review to sign in, then review your account information.
(már próbáltam a reviewval, de mindig a kártyaszámot meg ilyeneket kér,és nincs NONE a Payment Methodnál, ha vki szerint van olyan.)
Mi a kérdés, mi a probléma?
Add meg a kártya számodat.
Szerintem az a gond, hogy nem a telefonon csináltad vagy az iTunes-ban. Ott kellett volna. Így most meg kell adni a kártyaszámot.
Vagy csinálsz egy újat az iTunesszal vagy app store-ból.
Fiuka, te meg milyen baromságokat hordasz itt össze????
Simán lehet Apple ID-t csinálni bankkártya nélkül is. Nekem is van 3 vagy 4 is. Igaz ebből csak kettőt használok.
Ha nem értesz hozzá, akkor legalább ne okoskodjál bele!!! Jó??!!!
Óvassá inkább
Az, hogy 8 éve használsz valamit nem jelenti azt automatikusan hogy mindent tudsz róla, és amit ténynek vélsz az nem lehet esetleg másképpen.
Nekem 4 van összesen, két UK-s Apple id kártyával regisztrálva, 1 USA kártya nélkül, és egy magyar szintén kártya nélkül.
Annyi csak, hogy meg kell próbálni letölteni egy ingyenes appot, és amikor kiírja hogy jelentkezz be vagy regisztrálj újat akkor próbálsz regisztrálni. Így lesz none opció es nem kell kártya adatokat megadni. ( csak olyan e-mail címmel fog működni amivel eddig még nem próbálkoztál)
Bírom az ilyen szánalmas hülyéket mint Fiuka. Tele van a net, hogy hogyan lehet bankkártya nélkül ID-t létrehozni. Még be is linkelem neki, erre azzal jön, hogy ez nem lehetséges. Igen mindenki hülye csak ő a helikopter tipikus user error és még hülye is.
Tessék kipróbáltam, hogy lehet-e a fentebb is linkelt módszerrel Apple ID-t csinálni bankkártya nélkül!
Na mi az ott??? Ja, hogy egy None lehetőség. Bazki menj a sarokba hülyegyerek, ennyit értesz az apple cuccokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!