Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megoldható-e valahogy a...

Megoldható-e valahogy a mobilinternet funkció kiiktatása androidos telefonból?

Figyelt kérdés
Annyi a lényeg hogy ne lehessen vele internetezni mobilhálózaton csak wifin! APN törlés elirás nem jo mert letölti ujra.... valami szoftver piszkálásos módszer érdekelne, vagy bármi ami müködik és csak ujra romozással áll helyre! Sony Xperia telefonrol van szo
2014. dec. 27. 23:57
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
A lényeg h egy 14 éves gyermekről vanszó akinek a saját nevén van a telefon... Én meg az anyja vagyok. Az utolsó hozzászolótól illetve mindenkitől kérdezném h ha nemis lehet szétválasztani a dolgokat, de pl a beállításokban lévő "mobil adatforgalom be" kapcsoló hivatkozás cél helyét ha meglehetne valahogy szüntetni , lehetséges ilyesmi? Akkor ugye mikor beakkarná kapcsolni nem csinálna semmit... És ezt nem látja fizikálisan h mi okozza.... nincs semmi beállítás zárolva... csak éppen nem müködik a dolog. Az apn-n es dolgokat ismeri szoval nem jó
2014. dec. 29. 19:14
 12/14 anonim ***** válasza:
Root-al minden megoldható, de hogy hogy, az kérdés.
2014. dec. 29. 20:41
 13/14 anonim ***** válasza:
A Settings.apk-t decompileolás után lehet szerkeszteni, ott törölhető a kapcsolóra vonatkozó néhány sor. Utána recompile, és vissza a telefonra. Ennyit lehet még. Lehet kínainak hangzik, de ez direkt volt. Ugyanis ez még nekem is gondot okozna, aki napi szinten Androidos telefonok szoftverezésével foglalkozom.
2014. dec. 29. 23:31
 14/14 anonim ***** válasza:
*Azt kihagytam, hogy ehhez deodexelt rendszer kell. Meg root.
2014. dec. 29. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!