Megoldható-e valahogy a mobilinternet funkció kiiktatása androidos telefonból?
Én bementem a szolgáltatóhoz és letiltattam a mobilnetet, így véletlenül sem lehet netezni. Nem a készülékről, hanem a SIM-ről, így nem lehet adatforgalmat generálni a te költségedre.
Ez a legegyszerűbb.
A driverek egyben tartalmazzák a hálózatelérést, és a mobil adatforgalmat biztosító megoldásokat is. Nem lehet őket szétválasztani. Magyarán törölhető ez a dolog, de akkor semmilyen hálózatot nem fog tudni elérni vele, ezáltal feleslegessé válik a SIM kártya is.
Amit még tudok javasolni, hogy töltsd le az App Lock nevű alkalmazást, és zárold a Beállításokat egy kóddal, amit csak Te tudsz. Így viszont semmit nem fog tudni állítani, kivéve, ha az értesítési sávot lehúzva vannak gyorskapcsolók. Ha zárolod a beállításokat, és törlöd onnét a mobil adatforgalom kapcsolóját, akkor nem fog tudni mit csinálni.
De miért akarod a telefonból törölni ezt a funkciót?
Gondolom előfizetés, az meg a te neveden van. SIM kártyát letiltani feloldani, meg csak az előfizető tud. Nekem cserélnem kellett, de mivel édesapám nevén van, így neki kellett elintéznie, mert pl a T-mobilnál még a tulajdonosi meghatalmazást is csak ügyvédi vagy jegyzői aláírással fogadják el. Ez biztos, mert nekem is koppant az állam a szolgáltatónál mikor közölte a srác.
Ennyike, ha ezt megléped nem tud netezni, csak wifin keresztül. Ha meg nem elég neki és elmúlt 18, akkor bemegy egy szolgáltatóhoz és önköltségen olyan csomagot vesz amilyet akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!