Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone vásárlás, megéri?...

Iphone vásárlás, megéri? Bővebben lent

Figyelt kérdés

Azon gondolkozom, hogy vásárolnék egy iPhone telefont, eddig mindig androidom volt, már kicsit kezdem unni, a WP meg valamiért nem szimpatikus, meg a környezetemben elég sok Apple készülék-tulajdonos elégedett a mobiljával, viszont sokan is szidják (nem tudom, hogy nekik van vagy volt-e iPhonejuk). Tehát most minden véleményt meghallgatnék róla, valamint, hogy megéri-e az árát. Ha ugen, melyik generációt érdemes vásárolni?( a 6 és a 6plus már nem igazán jöhetnek szóba)

Előre is köszi!

2014. dec. 27. 19:23
 1/5 anonim ***** válasza:
5S-t, 4s-t már nem szabad megvenni.
2014. dec. 27. 19:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha az androidot unod,akkor az iost mennyire fogod,ha még egy launchert se tudsz rárakni.
2014. dec. 27. 19:59
 3/5 A kérdező kommentje:

És a sima 5öt esetleg vagy az 5c? Csak kinézetben különbözik az 5től?

2es: azért unom az androidot, mert már nagyon régóta az van, ki szeretnék próbálni valami mást

2014. dec. 28. 12:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha iPhone-t akarsz a mostani időben inkább 5S-t éri meg megvenni, bár nem tudom mennyi rá a keret, de azt éri meg igazából, az 5 már nem valami új, meg kopik, stb, az 5C ugyanaz mint az 5, jobban néz ki, de nem éri meg az sem, ezek már kifutó készülékek.

Én mindig is iPhone-t, iPad-et és Mac-et használtam, de teljesen meg vagyok elégedve vele, bár a Mac mellett elférne egy Windows-os gép is néha.

Az androidhoz egyáltalán nem értek, de szerintem többen panaszkodnak androidra mint az iOS-re, ha iPhone-t akarsz venni szerintem az 5S éri meg legjobban.

Én androidról mindenképp váltanék iOS-re.

Remélem segítettem. :)

2014. dec. 28. 17:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon köszi, ment a zöld!:)
2014. dec. 28. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!