800000-ért a lehető legjobb?
Kedves segítőksz olvasó!
80 000 forintért próbálom megtalálni ár/teljesítmény arányban a legjobb telefont. A márka nem számít. Várom az ötleteket.
Köszönöm!
Xiaomi Mi3-at már tudsz venni ennyiért. Bár arra még várni kell pár hetet, mert most kifogytak a készletek. Vitték, mint a cukrot. :)
A Nexusnak jobb a kamerája az optika stabilizátor miatt, de jóval gyengébb az akkuja. Frissítések mindkettőre jönnek elég gyorsan, a nexusra nyilván előbb.
Esetleg még megnézheted a Xiaomi Note-ot is. Viszont abban MTK proci van, ami nem olyan jó, mint a Snapdragon ami az Mi3-ban van.
Egy ismerősömnek van olyan, eddig rosszat nem mondott róla. Máshol olvastam olyat, hogy neki nagyon felmelegedett a játékoknál.
Ha komolyabb 3D-s játékokkal is akarsz játszani, akkor mindenképp Mi3 vagy Nexus.
Nekem most a Simcity brutál módon meríti meg terheli a telefonom. De még így is elviselhető a melegedése.
Nekem a Z30-cal az lenne a gondom, hogy nem futnak rajta natívan az androidos programok. Mert ugye lehet rajta futtatni, viszont nem az igazi. És a BBOS-nek azért nincs olyan szoftveres támogatottsága, mint az androidnak.
Nagyrészük letölthető a BB storeból, amúgy meg mindent lehet rajta futtatni. Őszintén ami nekem kell:
böngésző,1-2 spec. számológép,wolfram alpha,egy normális zenelejátszó,bluetooth,telefon,SMS. Nekem ennyire van szükségem. Van egy win8-as tabom,az mindig nálam van. A telefon mostmár tényleg csak telefonálásra kell. A blackberry azért tetszik mert nagyon gördülékeny az OS,a youtube akkor sem áll le ha minimalizálom az alkalmazást,stb... :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!