Melyik legjobb windowsphone telefon most a piacon?
az 1520 és a 930-ban annyi a különbség, hogy a 930 5col, az 1520 meg 6col, az 1520-as bővíthető SD kártyával, míg a 930-as nem, valamint az 1520-asban IPS kijelző van, még a 930-as ban OLED
szóval gyakorlatilag ez a kettő :)
És melyiket ajanlod hosszu tavra?
Amugy wp.megbizhatobb ugye androidnal??
Mert most megutaltam.samsung.s3m.volt.utana sony z1 utana lg.g2 de mar tobb android.nem.kell.allandoan leáll az álkalmazás. Ujra indul a teldfonom lefagy laggol, applikaciokban reklamok vannak..
Stabilabb a wp mint android? Mennyire fordul elő laggolas fagyás meg az alkalmazas leállt feliratok?
930 vagy 1520at venned ha nem zavarna a nagy kijelzo (engem nem zavar sőt)
Melyiknek szebb jobb a kijelzoje? Ips vagy amoled a jobb? Mi az amit nem tud egy androidhoz kepest vagy mindent tud? Leginkabb gps a fontos nekem meg netezes youtube szep éles kép gyors legyen meg ne laggoljon.jah es 4g tudjon, amugy honnan.erdemes megrendelni megbizhato helyrol?
sokkal stabilabb, nekem 930-am van, eddig sose fagyott :)
nekem a 6col már nagy lett volna
az OLED a jobb, ott a fekete tényleg fekete
hivatalos youtube app nincs sajnos, mert a Google letiltotta, mivel jobban megcsinálták, mint maga a Google.. Úgyhogy most csak harmadik féltől származó youtube appok vannak, de azok is nagyon jók :)
netezésre meg hihetetlenül jó, és gyors az IE 11
Azért a Here Maps nem jobb a Google Maps-nél (rengetegszer teljesen más helyre akart vinni) viszont megvan az a hatalmas előnye, hogy offline az egész, míg ez a funkció Google Maps-ben csak külföldön érhető el.
BKV menetrend természetesen van, és ott. Here Transit amivel a tömegközeledéses utazásokat tervezheted meg. Bár nálam ez is teljesen értelmetlen és túlkomplikált útvonalakat tervezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!