Mamámtól iphone6-ot apukámtól iphone6plust, a tesómtól iphone6-ot kaptam karácsonyra, mihez kezdjek 3 telefonnal?
#10 es jól mondta, lehetőleg úgy, hogy a rendszer infók legyenek bekapcsolva, még csak véletlenül se android rendszeres klónt mutass nekünk..
Amúgy pedig, hogy mit is csinálj?
Ne tegyél fel hihetetlenül ostoba kérdéseket.
Na ki a panelproli, Pistike?
Hol vannak a fotók?
Természetesen benne hagyott EXIF-el, kizárólag az exponáló fényképezőgép típusát, expozició adatait tartalmazhatja, a "létrehozó szoftver" rovat kizárólag a fényképezőgép firware verzióját tartalmazhatja.
Mindhárom telefon bekapcsolva, a telefonok böngészőjében ez a kérdés megjelenítve...
Ugye hogy ugye... mégsincs almástelcsi, csak vetíteni akartál és nem jött össze.
remélem nem gondolod hogy elkezdek pö..ölni ezzel csak hogy sírni lássak pár pitiáner majmot
aktiválva sincsenek még
meg le is szarom mit gondolsz
a kérdésre válaszoljon valaki
Mindenki arra válaszolt, gátlástalanul hazudozol össze-vissza, mert annyira primitív vagy, hogy azt képzeled, itt majd hasra esnek a három sosem volt ájfonod előtt.
És csak mániákusan hajtogatod a magadét, mint az a bizonyos autós, aki szentül meg volt győződve arról, hogy az a sok idióta az autópályán mind szembe jön.
Ebből már nem jössz ki jól, te kis pitiáner majom.
Amúgy már csak azért válaszolgatok, mert jó nézni a kétségbeesett vergődésedet.
Mit kezdj vele? Dugd fel a seggedbe rezgőre állítva az egyiket, és hívogasd a másikkal, miközben a harmadikkal az egészet videóra veszed.
buta vagy, az is maradsz
azt hiszed ami neked elképzelhetetlen az nincs is
Én két alsógatyát, két pár zoknit, és három könyvet kaptam.
Pedig nem vagyunk csórók!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!