Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek kérjek Samsung...

Szerintetek kérjek Samsung Galaxy S4 mini-t karácsonyra? Jó telefon? Tapasztalatokat kérek.

Figyelt kérdés

2014. dec. 12. 20:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Kérj. Jó.
2014. dec. 12. 20:31
 2/7 anonim ***** válasza:
NE!!! Ha már android, ebben az árban gannak normális telefonok..
2014. dec. 12. 21:20
 3/7 anonim ***** válasza:
55 körül mondj jobbat ami nem kínai.
2014. dec. 12. 21:23
 4/7 anonim ***** válasza:
Na igen, a samsungot vagy nagyon szeretik, vagy gyűlölik. Nekem lassan 10 éve csak samsung telefonjaim voltak, mind teljesen jól működött még, mikor leváltottam. Most vettünk páromnak S4 minit, teljesen jó, nagyon szereti. Szerintem jó telefon, sokkal megbízhatóbbnak tartom, mint sok egyebet. Nem egy iPhone, de legalább kompatibilis windowsos gépekkel.
2014. dec. 13. 16:33
 5/7 anonim válasza:
Megbízható telefon,szakszerűen kell kezelni,kártyaformázás stb.
2014. dec. 16. 21:26
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. dec. 23. 11:37
 7/7 anonim válasza:
Bár már elmúlt karácsony, így valószínűleg késő, de azért vágyat érzek, hogy megosszam, én most kaptam azt, és szerintem tökéletes.Gyors, a tárhely teljesen elég, és eddig semmi hibát nem vettem észre!:)
2014. dec. 27. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!