Az Iphone 4 jó telefon? 10/? Mennyire jó? És az Iphone 4 miért nem jelzi ki ott ahol van mennyire van feltöltve százalékban? Miért csak az a "töltőjelecske" van ott?
Figyelt kérdés
segítsetek! fontos!2014. dec. 24. 19:10
1/16 anonim válasza:
10/2
Nem tudom miért nem jelzi biztos be lehet állítani.
2/16 anonim válasza:
3/16 anonim válasza:
értem én hogy már olcsóbb mint annó, de telt is az idő, annyiból még mindig jobbat tudsz venni
4/16 A kérdező kommentje:
2-es köszi! már be is állítottam! :) amúgy ma kaptam karácsonyra.
2014. dec. 24. 19:25
5/16 anonim válasza:
Hát 10/2-est adnék neki, elég elavult, jobb telefont vehetsz az árából.
6/16 anonim válasza:
én is örülnék neki, de más ennyiért jobban boldoggá tenne. főleg a kijelző mérete miatt
7/16 anonim válasza:
nos igen, nem tudom milyen állapotúat kaptál(tehát hogy használtat-e/gondolom igen/), de maximum 10ezerrel drágábbért 4S jobb választás lett volna. mondjuk alap funkciókra ez is megfelelő, de én ilyen nagyon jó indulattal 10/3-at adnék rá. annó szerettem, idáig ilyen telefonom volt legtovább, 2,5 évig, de ez már régebben volt :D
8/16 A kérdező kommentje:
kedves utolsó válaszoló! Vadi új Apple Iphone 4 telefont kaptam.
2014. dec. 24. 22:11
9/16 anonim válasza:
akkor gondolom valami ritka 8 gigás példány lehet raktárról :D mert már több, mint 1 éve nincs forgalomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!