Milyen androidos telefont ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Max: 30000ft legyen a telefon.
Olyan telefonra gondolok ami erősebb játékokat is visz.
Előre is köszi a válaszokat!!!
2014. dec. 22. 14:20
12/22 anonim válasza:
Egyébként ugyan az a Cortex-A7-es van benne :) Csak a POP C7-é 4 magos
13/22 anonim válasza:
Csak GPU-ban megeszi. Szoftverben is milliószor jobb a moto e (stock droid a legstabilabb android), és szoftveres támogatásban is. A moto e még 5.0-t is kap, míg a pop c7 marad azon a verzión amivel kijött
14/22 anonim válasza:
Hát nem épp, mert kijön rá a KitKat, egyébként nem találtam leírást a GPU-ról, most már össze akarom hasonlítani :D
15/22 anonim válasza:
Stabilitásra az Alcatel sem panaszkodhat, mert nekem megvan fél éve és 1x nem fagyott le. Kikapcsolva is csak akkor volt amikor a MicroSD-t cseréltem.
17/22 anonim válasza:
-mindkét telefon egy vicc ne haragudjatok :)
2014 végén 512 és 1024 GB RAM?
4GB belső tárhely? (szabadon felhasználható 2GB)
egyiken 5 colos kijelző? minek?
gyenge akksi
5MPx kamera...
2 évvel ezelőtti telefonomba voltak ilyen vagy még jobb hardverek ....
18/22 anonim válasza:
Azt is nézd hogy a motorola jól optimalizált stock droidot használ. És támogatásban is a legjobbak
20/22 anonim válasza:
El van írva az Alcatel-nél mert 1024Mb ram van a (7041X)-be. A GPU-ról viszont nincs információ, így nehéz összehasonlítani. Egyébként van amiben jobb az Alcatel és van Amiben a Motorola
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!