Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Wayteq talk5h 40k-ért sokkal...

Wayteq talk5h 40k-ért sokkal többet tud mint egy iphone, akkor sokkal jobb vétel lenne még akkor is, ha egyárban lennének, nem?

Figyelt kérdés
2014. dec. 22. 12:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

mert a samsungnál gond nélkül kiadják úgy a telefont is, hogy bugos az egész touchwiz...mit várt? :D de én nem vitatkozok veled, senki nem szorít a fejedhez fegyvert, hogy iPhone-t kell venned, akkor nem tudom mit okoskodsz úgy, hogy sosem volt iPhone-od...:D nekem volt az is, és volt androidos telefonom, köszönöm elég volt abból :D most egy lumiám van, az sem jó...nekem legalább van egy hiteles véleményem akármelyik op. rendszerről, te meg csak itt laikusan dobálózol a hülyeségekkel, mer szerinted attól, hogy van egy szar 4 magos mtk proci a telefonban, akkor az többet tud, pedig még egy Apple A5-ös is lealázza...:D

és azt sem mondta senki, hogy 200ért vegyél iPhone-t...én sem vettem sosem annyiért. ellenben ha most vennék egy 5S-t 120-ért, azt 3 év múlva is pénzért el tudom adni...ettől a wayteqtől meg már 1 év után szabadulnál, de 20ezret se akarna adni senki érte...:D biztos jól jártál akkor vele...:D

ez a nem mindegy...megnézem, hogy boldogulnál 3 év után egy androidos telefonnal szoftverfrissítés nélkül...:D

2014. dec. 24. 10:02
 12/19 A kérdező kommentje:

az iphonon se lesznek jó alkalmazások mert az is ugyanúgy elavul

pénzért eladni? de én max 20 ezret bukok a waytekkel, te pedig kicsivel többet... pénzért eladni? a 120ezres telefonért kaphatsz 30-35öt, vagy ahogy most van 4et is lehet venni 30 párért... de 30 párért már sokkal inkább vesz az emer egy wayteqot és az új is meg jelenleg friss is, nem olyan használt szar mint egy mostani 4es iphone

2014. dec. 24. 10:20
 13/19 anonim ***** válasza:

az egy balf?sz, aki 3 év után csak 35ért tudná eladni az 5S-t...hidd el, simán kapnak majd érte minimum 70ezret...de a kettőt együtt kell nézni. te 1 év után is szenvedni fogsz azért, hogy 20ért el tudd adni. hogy mi az oka? kijön egy erősebb(meg hát persze már van is jó sok erősebb teló), ami új és ráadásul csak kicsivel drágább...ki venné meg akkor a te elavult használt telódat? senki...:D iPhone 5S meg 3 év múlva is friss lesz, fut rajta minden...az okos ember, mint én, az azt vesz...én is elítélem azokat az embereket, akik minden évbe lecserélik 200ezerért a legújabbra...miközben egy 2 éves iPhone 5-tel simán lehet boldogulni hosszútávon...annak például be is van állva az ára...75-90ezer Ft közé...várhatsz 1-2 évet, akkor is max 60ig fog lemenni...és 60ért boldogan elviszi akárki, mert neki kell egy megbízható iPhone olcsón...ez a vevő dolga, én jól járok, mert csak minimálisat buktam rajta, közben 2-3 évig boldogan használtam...:D

szóval akárhogy erölködsz meg bizonygatod, szerintem egyáltalán nem vall logikus gondolkozásra, aki egy 40-50ezres középkategóriás androidos telót megvesz, majd 1 év után, mikor kezd lomha lenni, akkor a nyakán marad, mert a kutyának sem kell...:D

2014. dec. 24. 11:39
 14/19 A kérdező kommentje:
te annyira gyökér vagy, hogy tiszta hülyeség erre a baromságra bármit is mondani
2014. dec. 24. 20:44
 15/19 anonim ***** válasza:
:D szóval kifogytál az okosságokból...:D örülök neki, engem ugyanis nem érdekel az, hogy te mit csinálsz, én nem akarom senkinek bemagyarázni, hogy jobb egy 40ezres ócsódroid, mint egy iPhone...én csak megindokoltam a válaszomat, amit te nem tudsz felfogni...innentől a kérdésnek nincs értelme...minek teszel fel kérdést, ha megvan rá a saját válaszod, és abból nem engedsz? :D biztos van a családodban is 1-2 ember, aki vevő erre, magyarázd nekik...én részemről befejeztem :D
2014. dec. 24. 21:26
 16/19 anonim ***** válasza:
ui.: van egy olyan opció is, hogy "Ez a kérdés provokatív vagy trágár"...szerintem ez a kérdés tökéletesen kimeríti, mert más célja nem volt :D be is jelenthetném...hátha kitiltanák az ilyen felesleges embereket az oldalról...
2014. dec. 24. 21:28
 17/19 A kérdező kommentje:
igen, nagyon fontos, hogy abból a rengeteg hülyeségből amit mindenki csinál a telefonján miindig a legújabb verzió legyen meg, mert akkor tutira boldog és sikeres ember lesz!
2014. dec. 28. 09:19
 18/19 anonim ***** válasza:
fájdalmas nézni, hogy mennyire nem értesz ehhez az egészhez :D
2014. dec. 28. 15:46
 19/19 A kérdező kommentje:
fejtsd ki kérlek
2014. dec. 29. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!