Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Wayteq talk5h 40k-ért sokkal...

Wayteq talk5h 40k-ért sokkal többet tud mint egy iphone, akkor sokkal jobb vétel lenne még akkor is, ha egyárban lennének, nem?

Figyelt kérdés
2014. dec. 22. 12:08
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
miért, mi az, amit az iPhone nem tud...HÉTKÖZNAPI funkciók tekintetében :D én most vagyok 22 éves, és durván általános iskolás koromban használtam vicces mp3-as hangok küldözgetésére a bluetooth-t. a méret például nem mindenkinek megfelelő, én például hülye lennék 5,5"-es telefont venni...a többi meg ugyanaz. fészbukkozni, telefonálni ugyanúgy tudsz, sőt ezt egy 4S is hozza, ami használtan simán van 45-50 körül, kamerája még az is lehet, hogy jobb...videózni ugyanúgy fullhd-t tud 30 fps-el érzékenyebb mikrofonnal... na most akkor mi az az egetverő hátrány, amit ezen kívül még nem tud az iPhone? :D
2014. dec. 22. 12:20
 2/19 anonim ***** válasza:

Mivel is tud többet ez mint egy iphone? Meg melyik iphone-nál tud ez többet? Amúgy a 4s-től fölfele lévők mindegyike erősebb mint ez, jobb a kijelzőjük és a kamerájuk is.

Tény, hogy jó kis telefon ennyiért ez a WayteQ, de nem jobb mint egy iphone.

2014. dec. 22. 12:37
 3/19 A kérdező kommentje:

1es, például ez újonnan 40 ezer és ne hasonlítsd egy régi 4hez

a másik, hogy enek sokkal jobb a processzora meg több ram is van benne mint az iphoneba, és sokkal sokkal olcsóbb

2014. dec. 22. 14:02
 4/19 anonim ***** válasza:

4S-t írtam :D amúgy pedig ha te a hardverre vered, akkor tényleg jobb...de igazából egy 4 magos mtk proci elég csóró...párosul az 1 giga rammal...még az is lehet, hogy androidhoz ez is kevés...iOS meg az 512-vel elboldogul, mert más algoritmussal dolgozik...szóval én hardver alapján nem hasonlítanám össze.

alapvetően ahogy a második is írja.

2014. dec. 22. 14:10
 5/19 anonim ***** válasza:

A 4s-ben oké, hogy kevesebb a ram, de ez ios. Ide nem kellett sokáig a sok ram. Most is kevesebb ram van az iphonokban mint a csúcs androidos telefonokban és egyáltalán nem rosszabb.

A procit nem mondanám jobban. Még a 4-hez és a régebbi modellekhez oké, de a 4s-hez képest nem hinném, hogy jobb lenne, az 5 és az annál újabb modellekhez képest egyáltalán nem jobb. Sőt, rosszabb. Azokkal inkább egy Snapdragon 600 és 800 ami vetekszik, de ez a kis mtk 6582-es proci a snapdragon 600-hoz képest sehol nincs.

2014. dec. 22. 14:18
 6/19 anonim ***** válasza:
Úgysem a hardvertől lesz jó egy telefon.
2014. dec. 22. 23:43
 7/19 A kérdező kommentje:

hát akkor mitől?

mivel mindegyiken ugyanaz az android van

ami a hardvertől függ

vagy adott esetben ios

2014. dec. 23. 07:50
 8/19 anonim ***** válasza:
de már többen is leírtuk, hogy az iOS nem ugyanúgy működik, mint az android, nem igényel erős hardvert, mert jól van optimalizálva...ez a wayteq nem hinném...nekem ugyan nem telefonom, hanem tabletem volt ilyen ócsó...meg is látszott rajta...gyárilag 4.0.4-gyel jött ki, amikor már javában jelly bean volt a legtöbb cuccon...1 évig ígérgették, hogy készül hozzá a jb, végül semmi nem lett belőle. rá még egy fél évre valaki megpróbálta kicsit rászabni a 4.2.2-es cyanogenmodot...rá lehetett tenni, de bugos volt az egész, a képernyő nálam nem arra fordult, amerre kellett volna, szóval kénytelen voltam kikapcsolni az elforgatást...:D de ez csak egy szélsőséges eset...a lényeg, hogy egy ilyen telefonnal ne várt, hogy majd akármilyen frissítés lesz rá...a kis gyártóknak főleg nincs arra kapacitása, hogy a régebbi modellekkel is foglalkozzanak. ettől meg az élet nem áll meg, majd amikor 1-2 alkalmazáshoz minimum egy kitkat vagy lollipop kell, akkor meg törheted a fejed, hogyan tudnád kijátszani, hogy te is használhasd rendesen...4S meg jelenleg az iOS 8-cal tök jól elboldogul, minden alkalmazás megy rajta...
2014. dec. 23. 09:38
 9/19 anonim ***** válasza:
Ha egyszer bekapcsol...
2014. dec. 24. 01:13
 10/19 A kérdező kommentje:

azt kit érdekelnek a frissítések?

nehogymár az megérjen pluszba 100-200 ezer forintot...

meg elég jól működik az a frissítés nélkül...

más, meg hogy egyik ismerősöm ote 2-jét 2-szer frissítette, mindkétszer csak sokkal szarabb lett, 6 óra alatt lemerül meg ilyenek

hát akkor nem is kell a frisssítés

2014. dec. 24. 08:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!