Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mik az előnyei és hártányai a...

Mik az előnyei és hártányai a Nokia 5230-nak?

Figyelt kérdés

Új telefont kapok :D

És kinéztem ezt a Nokiát csak az oldalon olvasgattam itt mindent hogy rossz a kamerája meg ilyenek.

De valami olyan válaszolótól kérnék választ (?) aki ért is hozzá :D

Néztem még Samsung Omnia II.-t,Samsung S5230-at is de nem tudok dönteni

köszi mindenkinek

2010. febr. 2. 17:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Az Omnia II k.rvára nem gy kategória a másik kettővel.Szóval Omnia ii.
2010. febr. 2. 17:40
 2/3 anonim ***** válasza:
hát én nem sorolnám egybe az s5230-at a nokia 5230-at és az omniát se, mert ezek közül valószínül, sőt, biztos, hogy az omnia 2 a legjobb, a nokiában nincsen wifi, és ez eléggé nagy hátrány, az s5230 pedig nem tud semmit, az csak egy divat mobil, de nemértem hogy mire kellene neked mert ha ezek közül nem tudod eldönteni, hogy melyiket vennéd, akkor szerintem neked elég lenne egy s5230 mert avval tudsz zenét hallgatni, van kamerája, meg jól is néz ki, nincs benne gps, mint a másik kettőben, az omnia meg az s5230 tól eléggé messze van, az szinte mindent tud, csak ugye windows mobil, a másik egy symbian a harmadik meg csak sima semmi. remélem kielégítő választ adtam!
2010. febr. 2. 18:01
 3/3 A kérdező kommentje:

igen köszi mindkettőtöknek

:D

2010. febr. 2. 18:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!