Miért szidja sok nokia meg apple fan a samusngot a galaxy note-ot meg s2-t?
Figyelt kérdés
2011. nov. 9. 18:41
1/7 anonim válasza:
Mert még soha nem vettek a szeretett típusukon kívül másikat, és az ismeretlent divat fikázni.
Én is nokia fan voltam, de aztán mikor a hipi-szupi nokiám bemondta az unalmast 2 év után, akkor kénytelen voltam venni egy olcsóbbat, mert le voltam égve anyagilag. És jé, az új egy samsunk volt, ami többet tudott kevesebbért és még mai napig is fut rendesen.
2/7 anonim válasza:
Bocs, megint én. A samsunk az elütés, samsung akart lenni természetesen.:P
3/7 anonim válasza:
azért mert nem tudják elviselni hogy jobb gyártó!
4/7 Nyúlós lónyál válasza:
Nekem számos Samsung készülék megfordult már a kezeim között az Ace-től kezdve a komolyabbakig, de nem voltam megelégedve velük. Valahogy minden egyes kütyünél a minőségérzet hiánya is jelen volt, hiába sikerült jól összerakni a készüléket. Az Android rendszerrel sem voltam elégedett, valahogy nagyon bizonytalannak tűnt a működése. Ezt a HTC-knél és a Sony Ericsson-oknál még nem tapasztaltam. Ettől eltekintve a Samsung nem rossz gyártó, de még van hová fejlődniük.
5/7 anonim válasza:
Na nekem totál csalódás a Samsung, úgy ahogy van! Először vettem egy Galaxy Tabot, folyton lefagyott, resetelte magát, na mondom eladom. 2 napja pedig vettem egy Samsung laptopot, amit ma vittem vissza mert videókártya hibás volt. Úgyhogy telefonban maradok a Nokiánál, de laptopot sem fogok többé Samsungot venni, ez tuti.
6/7 anonim válasza:
Telefontól eltekintve
Van 3 tévénk,1 laptop, 3 winchester, 3 telefon, és lekopogom SEMMI bajuk sincs!
Nyugodtan ajánlom a Sansungokat, és telefonban is!
7/7 anonim válasza:
Nekem csak az oprendszere borzasztó (nem bonyolult vagy ilyesmi, csak optimizálatlan és ez nem jön be), bár egyre jobban fejlődik az android IS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!