Mondanátok olyan okostelefonokat, amik max.30 ezer Ft-ba kerülnek, de jól és megbízhatóan működnek?
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy milyen okostelefon érné meg 30 ezer Ft-on belül?
Amire használnám:
- telefonálás, sms
- wifihasználattal internet, facebook
- zenehallgatás
- viber
- tovább szeretném, ha kártyafüggetlen lenne
Nem értek az elektronikus kütyükhöz, és nincsenek is nagy igényeim. Szeretném, ha gyorsan, megbízhatóan működne, nem fagyna le, nem kapcsolna ki ok nélkül. Nem kell rá mindenféle ilyen-olyan plusz program, egy alap teleont szeretnék. A márka teljesen lényegtelen, úgy látom, hogy a márkátlanok sokszor többet tudnak kevesebb pénzért, mint egy neves telefon.
Nektek mik a tapasztalataitok? Van olyan, ami ebben az árkategóriában remek, és bevált nektek? A márka tényleg nem érdekel, csak az, hogy GYORSAN, MEGBÍZHATÓAN működjön. Ja, és mindenképp újonnan szeretném megvenni a telefont.
Köszi a segítséget.
A Sony márkát kifejezetten kedvelem, most is Sony Ericsson telefonom van (még régi, gombos, le sem írom a verzióját, nagyon régi :D), és körbenéztem, ezt találtam, ami nekem teljesen megfelelne, árban, tudásban:
Valakinek van tapasztalata ezzel a típussal? Az oldalon lévő vélemények biztatóak, de kíváncsi lennék, ki, hogyan értékeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!