Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vélemények az LG KP502-es...

Vélemények az LG KP502-es telefonról?

Figyelt kérdés
2010. febr. 2. 14:53
 1/7 anonim válasza:

Külsőre bajok vannak.Nagyon kellemes anyag,DE leejtésnél nagyon csúnya lesz,meg elég törékeny is.Bizonyos helyeken időnként hajlandó nyiszogni aztán abbahagyja,majd egy idő után megint,de mivel én hanggal használom,ezért nem észrevehető.Belsőre hiányzik valami kis plussz,de ennyiért nem mondok semmit.Megéri 25-ért de többért soha.Hajlamos néha nyiszogásra.Na szóval pár pozitívum:

Érintőkijelző

16 Gigánál se lassul jelentősen

Nagy érintő (viszonylag)

Videofelvételbe nem rossz,bár vehetne több FPS-sel

Olcsó

2010. febr. 2. 15:31
 2/7 anonim válasza:
Nagyon nagyon elégedett vagyok vele. Teljesen tökéletes minden szempontból Az enyém nem nyiszog (!?), talán az előző kommentelő pont egy hibás készüléket vett. Az érintőképernyőt szó szerint kell venni, hozzáérsz és kész, már csinálhatod is, amit szeretnél. A rádiófunkció is jó, nagyon hangosra is lehet állítani. Bővíthető a memória. Nagyon könnyű kezelni, én tegnap kaptam és már fél perc alatt tudok egy regényt írni sms-ben. Szóval pofon egyszerű a kezelése. Kinézetre semmi extra, szimpla telefon... :) De lehet kapni rózsaszínben is. Én rettegek, hogy összekarcolom az érintőfelületet, úgy hogy vettem hozzá tokot, ami övre rögzíthető, mert biztos, hogy a zsebemben nem fogom tárolni. :D Nekem nagyon tetszik, pedig volt már jó pár multifunkciós telefonom, de ez a kedvenc. :)
2010. febr. 2. 15:33
 3/7 anonim válasza:
Egyet értek az előző kommetelővel!!!!!!
2010. febr. 2. 15:34
 4/7 anonim válasza:
Zárd le a bilenytűket és óvatosan kezdd el a szélét a kijelző mellett nyomni.menj egészen a telefon végéig mindenhol nyomj rá és valahol biztos lesz.Haverjaim(2) telójában ugyanez és Gariba visszavittem(amikor nem tudtam még)és azt mondták szériaprobléma.Azt nem mondtam,hogy nekem az 500-as van de szerintem ugyanaz a kettő.
2010. febr. 2. 15:35
 5/7 anonim válasza:
Nekem 502 van pár hónapja és teljesen meg vagyok vele elégedve.
2010. febr. 2. 15:36
 6/7 anonim válasza:
szia ezeket a válaszokat én (másoltam) ki neked az összeset mert nagyon sok ilyen kérdés volt már én nem akarlak szídni téged hogy jaj má írd be a keresőbe kidob százat meg ilyenek szóval itt vannak ! :D
2010. febr. 2. 16:02
 7/7 A kérdező kommentje:
Oks köszi :)
2010. febr. 3. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!