Lefagy az S4, mit tegyek?
2 hete BestByte-tól rendeltem egy s4-et és szinte minden este lefagyott, emiatt elkéstem suliból, mert nem ébresztett, meg ilyenek.
Tegnap elvittük Samsung szervízbe Fehérvárra, ahol állítólag újra rakták a software-t, és megkönnyebbülve tapasztaltam, hogy ma este nem fagyott le.
De..... Most 20 perce ugyanaz megtörtént. Fekete a kijelző, a gombokra nem reagál. Hosszan nyomom a kikapcsoló gombot semmi, megismétlem a hosszan nyomást bekapcsol a teló, mintha ki lett volna kapcsolva.
Segítsetek, már nagyon elegem van ebből. Esetleg küszködött valaki már ezzel a problémával, és megoldotta? Ha igen hogyan?
Nem akarom megint elvinni szervízbe, mert ugyanazt csinálnák, mint előbb.
Ja és nincsen a telón semilyen olyan program, ami bármelyik előző telefonomon ne lett volna rajta, és azok nem fagytak le.
Vagy hardveres, vagy szoftveres probléma lesz.
Ha hardveres, azzal nem lehet mit kezdeni, cserélni kell, ha szoftveres, akkor ha raksz rá egy custom ROM-ot akkor azzal működnie kell, csak akkor ugrik a garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!