Van egy ZTE-BLADE okostelefonom. Mi lehet a baja? Ha azt csinálja hogy: vígan facebookozgatok rajta és egyszercsak lefagy, vártam fél órát, de semmi aztán megpróbáltam hogy kieszem az akkumlátort és ráolvadt a képernyőre a facebook.
Nincs benne az akkumlátor de ugy is lehet látni a kijelzőn a facebook-ot (félhomályban vagy sötétben)
Valaki már látott ilyet ????????
Bizonyára a túl sok facebook beégett a kijelzőbe. ;)
Ha garanciális még szervizben cserélik ingyen.
Zte Blade garanciális??
Az enyém már 3,5 éves, hibátlanul teszi a dolgát, most is használom, nincs abba semmilyen FB beégve, igaz nem járok arra...
Használati igény kérdése, az azért Qualcomm és fut rajta a 4.1 Android, bár inkább saját 2.3.7-el használom, ha elő kell vennem.
Én TELEFONt vettem, igaz tudom használni netezésre, navigációra, youtubra, arra tökéletes.
Te veszel/vennél egy kézi számítógépet (erőművet), amivel telefonálni is lehet.
Van itt azért 4 magos, 1,3-as, 2 Gigás "telefon" is..
Persze gyorsabb, nagyobb, de nehezebb, nagyobb és beszélhetnénk az üzemidőről is, ott végképp nem állja a próbát...
3 éve van rajta az a ROM!
Kíváncsiságból tettem fel fél éve a 4.1-et, ment, de lassabb volt, azért az már nem erre a vasra való. Széthackelve?
Miért hívod hackelésnek azt, amikor hozzáértő emberek (nem én!) szakavatottan belenyúlva tulajdonképpen optimalizálják a ROMot jobb működés érdekében.
Ehhez a készülékhez, mert ez a vas megérdemli, hihetetlen támogatás van, én csak azt használtam, amit más megalkotott (némileg igazítva rajta). Maga a művelet nem több, mint 5 perc, csak a leírást kell követni.
Nem (majdnem) ugyanezt csinálta a Microsoft gyárilag a WinXP-vel?
Módosításként kiadta hozzá, javítandó az eredetit (meg egy kicsit persze másért is) az SP1, SP2 SP3 javítást.
Jó, ezt az eredeti programalkotó csinálta, de mi is a különbség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!