Miről maradok le az életben ha nekem nem lesz okostelefonom?
Figyelt kérdés
Most egy Nokia 6303 telóm van és azt mondják, hogy ősrégi meg, hogy el vagyok zárva a külvilágtól. Van rajta net és használom is. Akkor mivel kevesebb az életem ha nincs okostelóm?2014. okt. 11. 14:25
1/7 anonim válasza:
semmiről
ahogy a mosógép se létszükséglet
2/7 anonim válasza:
Hat nem ettol maradsz le a vilagrol. Ne hallgass a buta sznobokra, nem okostelefontol leszel 'valaki'.
3/7 anonim válasza:
Nem maradsz le semmiről, csak annyi a gond, ha elromlik valamikor ez a mobilod, nem fogsz kapni olyat, ami ugyanolyan jó, mint a mostani, mert gombos mobilokból már csak a nagyon egyszerűek vannak forgalomban
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Az ég világon semmiről. Amire én leginkább használom, az az, hogy lefotózom a puskámat, aztán belerakom a tolltartómba a telefonom és így marha könnyen tudok puskázni a suliban. :D
Szóval semmiről sem maradsz le.
6/7 Clairvoyant válasza:
Egyelőre semmiről, tudsz vele telefonálni, meg lehet vele smst írni. Netezni biztosan nem netezel vele úgy, mint egy okosfonnal, de ha nem létszükséglet, akkor igazából ez a tényező mindegy - előbb-utóbb meg úgyis okostelefonod lesz, mert nem gyártanak mást.
7/7 anonim válasza:
pontosítani szükséges...milyen okosteló?
mert egy alsó, belépőszintű tanulógéppel nem vagy sokkal beljebb, mint a 6303-al..nekem is megvan a régi 6300-ám, működik is, de tarcsiban van.(mint emlék)
viszont a csúcsgép az igen, az élmény...hasít, mint a szél, és mindent tud..mondhatni szop, lop, gombot varr...
van élet az okosteló nélkül is, csak szarabb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!