Hibaüzenet! Mit tegyek ilyenkor?
Zenéket akartam letölteni és amikor beléptem a "letöltések"-hez,azt írta ki,hogy "az android process.media folyamat sajnos leállt"
Azóta szinte egy alkalmazást sem tudok megnyitni és 20 másodpercenként megjelenik.
Meg kellene keresned neten neten valahol, hogy hogyan kell belépni a recoverybe a telódon. A factory reset valószínüleg megoldja a problémát.a recoverybe valamilyen gombkombinációval tudsz majd belépni, benne általában a hangerő gombokkal tudsz mozogni.Keresd meg majd a wipe data/factory reset menüpontot. Bocs, én most nem tudok utánanézni, de nem nagy dolog, elrontani nem lehet, akárhogyis próbálkozol.
Le fog törlődni minden, viszont szervízben is ugyanezt csinálják, csak ők mindig elfelejtik, hogy hová tették a telót, aztán pár hét múlva megtalálják, és akkor megcsinálják, de aztán megint elhagyják, és végül egy hónap múlva adják vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!