Sony Alpha SLT-A57 "Camera error", semmire nem reagál. Mit lehet ilyenkor tenni?
Figyelt kérdés
Bekapcsol, a kijelzőn csak egy üzenet, fekete alapon fehér betűvel "Camera error". Semmire nem reagál, egyik gombra sem csinál semmit. Több objektívvel próbáltam, aksit is kivettem, memóriakártyát is. Egyszer már az exponáló gomb egy perces nyomásával "reset" is történt. Egyetlen életjel amit mutat, ha belenézek a kis keresőbe, átvált a nagy kijelzőről a kicsire, de ott is csak a hibaüzenetet látom.
A probléma úgy kezdődött hogy a fényképezőn (tehát nem PC-n) a memóriakártyán egy nagy mappát (500+ kép) töröltem. A törlés folyamatban volt, közben nem néztem a kijelzőt. A következő képnél (már nem mutatta a törlést hogy folyamatban lenne) a zár "megakadt", nem olyan volt a hangja mint szokott lenni. Azóta van a probléma.
2014. máj. 21. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!