Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 6, vagy Sony Z3 Compact...

Laci1991 kérdése:

Iphone 6, vagy Sony Z3 Compact? Melyiket vegyem? Melyiknek jobb a kamerája?

Figyelt kérdés

Elhatároztam, hogy venni fogok most egy igazán jó telót, mert meguntam, hogy mindig kis gagyi telefonjaim voltak.

A legfontosabb funkció nálam a kamera. Ez alapján kéne döntenem akkor úgy gondolom azért az Ipone szebb képeket csinál, de valamiben meg a Sony erősebb. Viszont ott van 50-ezer forintnyi árkülönbség is.

Ezeket mérlegelve szerintetek melyik lenne jobb?

Korrekt értelmes válaszokat várok.

Köszönöm.

2014. dec. 8. 09:54
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
40%

Jó volt az a kamerás poénod :D

Plusz három dolog:

- IOS oprendszer mért lenne gyorsabb?(jaa, mert Apple)

- Android belassul... Ez esetleg a samsungokra igaz, egy éves és egy hónapos Xperia SP telóm van, és semmivel nem lett lassabb, mint mikor megvettem.

- Hardverre verem is a nyálam, kiváncsi vagyok hogy megy el egy Iphone 6-on mondjuk a Modern Combat 4-5, vagy a Real Racing 3...

2014. dec. 11. 21:15
 12/27 anonim ***** válasza:
22%

Hát jobban,mint a szutykos SP-en,az biztos!

Talán nézzél speedtestet,aztán mondj véleményt,mert az összes sonynál gyorsabb,a htc one m8-nál,és galaxy s5-nél is!

Gondolkodj,mert sötét vagy!

2014. dec. 11. 21:17
 13/27 anonim ***** válasza:

[link]

Azért jobb benchmarkban is az iPhone,a Z2-nél,ugye?-és a z2 a compactnál sokkal jobb.ennyit erről!

Minden alkalmazás gyorsabban indul...

2014. dec. 11. 21:23
 14/27 anonim ***** válasza:
11%

Hát még az SP is erősebb teló, amin egy játék se szaggat, igen sötét van, mer tél van és elmúlt 9 óra..

Na tessék írjátok, hogy az Iphone 6 jobb, bár nem az, csak drága újjlenyomat olvasó, amin ugyanúgy vannak szaggatások. Úgyhogy a Sony sokkal jobb. Ennyi volna, jó éjszakát. :))))

2014. dec. 11. 21:34
 15/27 anonim ***** válasza:
20%

Nekem volt androidos telefonom(Samsung Galaxy S5,a csalásban most is van egy Sony Xperia Z2,és egy Nexus 5)

Az iPhone képeket is jobbat csinál,nem szaggat,-Sonyn néha megröccen,de az iPhoneon,nem akad semmi,de te valszeg csóró vagy,és ezt az érzest soha nem érezheted majd,milyen is iPhonet használni,de nem baj...Ilyen gyökerek ek nem is kell;)

2014. dec. 11. 21:44
 16/27 anonim ***** válasza:
38%

Nos, nem is szertném megtapasztalni azt az érzést, köszönöm.

De hazudni bűn.. Na jó remélem a kérdező a Z3 Compact-ot veszi/vette meg, sokkal jobban jár(t). De olyan gyökér sose leszek, hogy Iphone-t vegyek.

2014. dec. 11. 21:48
 17/27 anonim ***** válasza:
44%

Viccesen ezen vitatkozni, mert az iphone is sony szenzort használ. Az iphone az iOS miatt mindig jó lesz.. a sony-nál pedig a multimédiára érdemes figyelni. Így hogy mindkettő sony tökmindegy mit választasz. Számítógépeken nézd vissza képeket és az alapján dönts.

[link]

2014. dec. 12. 22:41
 18/27 anonim ***** válasza:
2014. dec. 12. 22:42
 19/27 anonim válasza:
mindig annyira kell nevetnem akkor, mikor látom az android és ios fanok háborúzását. :D vicc. ha neked az ios vált be, azt szereted, egs, attól még nem biztos hogy csóró az, akinek androidos telefonja van. na mindegy. amúgy én is "androidos" vagyok, az eddigi összes telefonom az volt, viszont egy ismerősömnek csak az alma a mániája, és ő is mondta, hogy a 6 illetve a 6plus hulladék, az 5s ezerszer jobb..
2015. jan. 3. 20:21
 20/27 dragontv válasza:

a sonyt mert jobb képeket csinál meg vízállóis

!!!!!!

2015. júl. 5. 13:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!