Iphone 6, vagy Sony Z3 Compact? Melyiket vegyem? Melyiknek jobb a kamerája?
Elhatároztam, hogy venni fogok most egy igazán jó telót, mert meguntam, hogy mindig kis gagyi telefonjaim voltak.
A legfontosabb funkció nálam a kamera. Ez alapján kéne döntenem akkor úgy gondolom azért az Ipone szebb képeket csinál, de valamiben meg a Sony erősebb. Viszont ott van 50-ezer forintnyi árkülönbség is.
Ezeket mérlegelve szerintetek melyik lenne jobb?
Korrekt értelmes válaszokat várok.
Köszönöm.
Jó volt az a kamerás poénod :D
Plusz három dolog:
- IOS oprendszer mért lenne gyorsabb?(jaa, mert Apple)
- Android belassul... Ez esetleg a samsungokra igaz, egy éves és egy hónapos Xperia SP telóm van, és semmivel nem lett lassabb, mint mikor megvettem.
- Hardverre verem is a nyálam, kiváncsi vagyok hogy megy el egy Iphone 6-on mondjuk a Modern Combat 4-5, vagy a Real Racing 3...
Hát jobban,mint a szutykos SP-en,az biztos!
Talán nézzél speedtestet,aztán mondj véleményt,mert az összes sonynál gyorsabb,a htc one m8-nál,és galaxy s5-nél is!
Gondolkodj,mert sötét vagy!
Azért jobb benchmarkban is az iPhone,a Z2-nél,ugye?-és a z2 a compactnál sokkal jobb.ennyit erről!
Minden alkalmazás gyorsabban indul...
Hát még az SP is erősebb teló, amin egy játék se szaggat, igen sötét van, mer tél van és elmúlt 9 óra..
Na tessék írjátok, hogy az Iphone 6 jobb, bár nem az, csak drága újjlenyomat olvasó, amin ugyanúgy vannak szaggatások. Úgyhogy a Sony sokkal jobb. Ennyi volna, jó éjszakát. :))))
Nekem volt androidos telefonom(Samsung Galaxy S5,a csalásban most is van egy Sony Xperia Z2,és egy Nexus 5)
Az iPhone képeket is jobbat csinál,nem szaggat,-Sonyn néha megröccen,de az iPhoneon,nem akad semmi,de te valszeg csóró vagy,és ezt az érzest soha nem érezheted majd,milyen is iPhonet használni,de nem baj...Ilyen gyökerek ek nem is kell;)
Nos, nem is szertném megtapasztalni azt az érzést, köszönöm.
De hazudni bűn.. Na jó remélem a kérdező a Z3 Compact-ot veszi/vette meg, sokkal jobban jár(t). De olyan gyökér sose leszek, hogy Iphone-t vegyek.
Viccesen ezen vitatkozni, mert az iphone is sony szenzort használ. Az iphone az iOS miatt mindig jó lesz.. a sony-nál pedig a multimédiára érdemes figyelni. Így hogy mindkettő sony tökmindegy mit választasz. Számítógépeken nézd vissza képeket és az alapján dönts.
a sonyt mert jobb képeket csinál meg vízállóis
!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!