Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 6, vagy Sony Z3 Compact...

Laci1991 kérdése:

Iphone 6, vagy Sony Z3 Compact? Melyiket vegyem? Melyiknek jobb a kamerája?

Figyelt kérdés

Elhatároztam, hogy venni fogok most egy igazán jó telót, mert meguntam, hogy mindig kis gagyi telefonjaim voltak.

A legfontosabb funkció nálam a kamera. Ez alapján kéne döntenem akkor úgy gondolom azért az Ipone szebb képeket csinál, de valamiben meg a Sony erősebb. Viszont ott van 50-ezer forintnyi árkülönbség is.

Ezeket mérlegelve szerintetek melyik lenne jobb?

Korrekt értelmes válaszokat várok.

Köszönöm.

2014. dec. 8. 09:54
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
45%
Az iPhone szebb képeket csinál, és mindenben jobb, mint a Sony. :)
2014. dec. 8. 10:04
 2/27 anonim ***** válasza:
48%
Ha már abból indulsz ki, hogy a szoni-nak jó fényképező gépei vannak, akkor szoni. Az almást nem tudom, csak azt, hogy az se különb. A nagy személyes véleményem, hogy ezek a telefonok már mind egyformák. Nekem LGoptimus2x-em van. 8 legfontosabb alkalmazás és ennyi. Van mikor kicsit akad, de akkor túl sokat akarok egyszerre. Ha lenne egy 100méteres telefonom, ami soha nem fagy le, akkor lehet mindent egyszerre engedném, mert miért ne, de szerintem az is naponta merülne le. És ennél a pontnál mondom, hogy totál mindegy.
2014. dec. 8. 10:21
 3/27 anonim ***** válasza:
46%

En osszehasonlitottam hirtelen a ket telot, de semmit nem talaltam, amiben az iPhone jobb lenne, mint a Sony. Elso, nem mondsz bar 1, 2 konkret peldat?

Ja amugy kerdezo, ha szamodra a legfontosabb a kamera, akkor neked talaltak ki ezt, szerintem vard egy kicsit, amig konnyebben beszerezheto lesz: [link]

2014. dec. 8. 10:25
 4/27 anonim ***** válasza:
87%
2014. dec. 8. 11:16
 5/27 anonim ***** válasza:
87%
iPhone.Nem a megapixel számít,vagy nem csak az!a fényrekesz...iPhonet ajánlom,mindenben jobb!
2014. dec. 9. 15:46
 6/27 anonim ***** válasza:
55%
mindenben jobb az iphone 6
2014. dec. 9. 20:06
 7/27 anonim ***** válasza:
34%

Úristen! Emberek, mi az, hogy az Iphone 6 mindenben jobb?? Ennél nagyobb hülyeséget régen nem olvastam. Összehasonlítottátok a két telefont? Nem is egy súlycsoport. A Z3 Compact sokkal erősebb(proci, ram, KAMERA, stb..), meg vízálló is. Azt senki ne akarja bemesélni, hogy egy 8 megapixeles kamera jobb képet csinál, mint egy 20.7!! Mondani mindent lehet, ha van pénz.

Na szóval kisbarátom, azt javaslom az előttem válaszolókat nem vedd komolyan, mert ők az Apple-t tartják az Istennek. A Z3 Compact 2 szempobtból marad el az Iphone 6-tól:

- Nincs újjlenyomat olvasó

- És nem élvez olyan színtű vírusvédelmet

Ezeket leszámítva mindenben jobb, és sokkal olcsóbb.

De ezeket se én találtam ki, nézz teszteket, mobilarena, youtube-os videók, stb. Úgyhogy kérlek legyél észnél és a Sony-t válaszd! :)

2014. dec. 10. 21:08
 8/27 anonim ***** válasza:
91%
Mondjuk amit linkeltem a kamerarol,az valahogy nem azt mutatja,hogy mennyivel jobb a sony ... Proci,ram egyeb lo..asz.. Valoban fontos ...azoknak,akik erre tudjak kielegiteni magukat. Aki csak hasznalni akarja a telefont ,ami nem tesz fel kerdeseket az sok esetben nem is tudja,milyen hardver tartalma van a keszulekenek
2014. dec. 11. 06:41
 9/27 anonim ***** válasza:
76%

Kedves Zöld Manó te nagyon buta egy emberi lény lehetsz...

Kit érdekel, hogy 20 megapixeles egy kamera??? A lencsék száma és a minőségük számít! A másik meg az hogy mindenki a procival meg a ram-mal jön, de azt most előre leszögezném, hogy az iphone 2 mag-gal és 1 GB ram-mal is csúnyán leveri a 20 ezer magos androidos fostalicskákat... Mibe fogadjunk, hogy életedben nem volt iphone-od! És te mondasz róla véleményt? (és ne gyere azzal, hogy a haverodnak van vagy valamelyik rokonodnak és azt kipróbálva ez a véleményed róla, MERT EZ KAMU)

2014. dec. 11. 07:53
 10/27 anonim ***** válasza:

Indokold meg!

[link]

Még a sima Z3-asnál is jobbat csinál!a megapixel a felbontást mutatja,és az iPhone 6 43megapixeles panorámát is tud csinálni,ennyit erről.

Verheted a nyálad a hardverre,de felesleges,mert az Apple A8 önmagában is erős,az iOSnek köszönhetően pedig sokkal gyorsabb az összes androidos telefonnál(Nexusok jók,azok is kb.sebességben ugyan itt vannak).Gondolom nem használtál iPhonet,sőt biztos-huzamosabb ideig.Ha teheted,akkor vegyél egyet,max.az első két hétben visszaadod,ha nem vagy elégedett...

Gondolkodjál,olvassál-en olvasok androidos és iOS-es forumokat is,szóval tudom miről beszélek.Az android kb.1év múlva belassul,az iPhone meg 4év után is ugyanolyan gyors...

2014. dec. 11. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!