Iphone 6, vagy Sony Z3 Compact? Melyiket vegyem? Melyiknek jobb a kamerája?
Elhatároztam, hogy venni fogok most egy igazán jó telót, mert meguntam, hogy mindig kis gagyi telefonjaim voltak.
A legfontosabb funkció nálam a kamera. Ez alapján kéne döntenem akkor úgy gondolom azért az Ipone szebb képeket csinál, de valamiben meg a Sony erősebb. Viszont ott van 50-ezer forintnyi árkülönbség is.
Ezeket mérlegelve szerintetek melyik lenne jobb?
Korrekt értelmes válaszokat várok.
Köszönöm.
En osszehasonlitottam hirtelen a ket telot, de semmit nem talaltam, amiben az iPhone jobb lenne, mint a Sony. Elso, nem mondsz bar 1, 2 konkret peldat?
Ja amugy kerdezo, ha szamodra a legfontosabb a kamera, akkor neked talaltak ki ezt, szerintem vard egy kicsit, amig konnyebben beszerezheto lesz: [link]
Úristen! Emberek, mi az, hogy az Iphone 6 mindenben jobb?? Ennél nagyobb hülyeséget régen nem olvastam. Összehasonlítottátok a két telefont? Nem is egy súlycsoport. A Z3 Compact sokkal erősebb(proci, ram, KAMERA, stb..), meg vízálló is. Azt senki ne akarja bemesélni, hogy egy 8 megapixeles kamera jobb képet csinál, mint egy 20.7!! Mondani mindent lehet, ha van pénz.
Na szóval kisbarátom, azt javaslom az előttem válaszolókat nem vedd komolyan, mert ők az Apple-t tartják az Istennek. A Z3 Compact 2 szempobtból marad el az Iphone 6-tól:
- Nincs újjlenyomat olvasó
- És nem élvez olyan színtű vírusvédelmet
Ezeket leszámítva mindenben jobb, és sokkal olcsóbb.
De ezeket se én találtam ki, nézz teszteket, mobilarena, youtube-os videók, stb. Úgyhogy kérlek legyél észnél és a Sony-t válaszd! :)
Kedves Zöld Manó te nagyon buta egy emberi lény lehetsz...
Kit érdekel, hogy 20 megapixeles egy kamera??? A lencsék száma és a minőségük számít! A másik meg az hogy mindenki a procival meg a ram-mal jön, de azt most előre leszögezném, hogy az iphone 2 mag-gal és 1 GB ram-mal is csúnyán leveri a 20 ezer magos androidos fostalicskákat... Mibe fogadjunk, hogy életedben nem volt iphone-od! És te mondasz róla véleményt? (és ne gyere azzal, hogy a haverodnak van vagy valamelyik rokonodnak és azt kipróbálva ez a véleményed róla, MERT EZ KAMU)
Indokold meg!
Még a sima Z3-asnál is jobbat csinál!a megapixel a felbontást mutatja,és az iPhone 6 43megapixeles panorámát is tud csinálni,ennyit erről.
Verheted a nyálad a hardverre,de felesleges,mert az Apple A8 önmagában is erős,az iOSnek köszönhetően pedig sokkal gyorsabb az összes androidos telefonnál(Nexusok jók,azok is kb.sebességben ugyan itt vannak).Gondolom nem használtál iPhonet,sőt biztos-huzamosabb ideig.Ha teheted,akkor vegyél egyet,max.az első két hétben visszaadod,ha nem vagy elégedett...
Gondolkodjál,olvassál-en olvasok androidos és iOS-es forumokat is,szóval tudom miről beszélek.Az android kb.1év múlva belassul,az iPhone meg 4év után is ugyanolyan gyors...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!