Van aki ert a samsung galaxy s3 telefonhoz? Vagy aki ert a telefonokhoz szoftverileg.
Figyelt kérdés
Van egy galaxy s3 lte telefonom hasznalt es allitolav a kijelzoje cserelve lett nos nem tudom mikor volt lenyeg most ha netezek vagy valamit csinalok egyszer csak elmegy az erzekelese. Nem tudom mozgatni az ujjammal a kepernyot a vissza gombot se erzekeli de az vilagit a kozepso gomb mukodik ha hosszan megnyomom betudnam zarnj alkalmazasokat de ugye nem erzekeli a kepernyot szoval nem tudom elhuzni. De ha lezarom kepernyot es felnyitom mar egybol mrgjavul es ezt csinalja napjaba 5x kb de valamikor meg egy ideig nem.mi lehet,?2014. dec. 6. 21:24
1/1 anonim válasza:
Biztos valami önjelölt majd én kicserélem csak az öveget gányoló kezébe jutott. Ki kell cserélni a kijelzőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!