Hogy tudnám úgy tönkretenni a telefonomat, hogy nem lessz rajta külsérelmi nyom?
Az a szitu , hogy tesóm kapott új telót mert neki már egy vagy 5 éves sonyja volt és eléggé elhasznált is. Nekem egy galaxy y-om van de már ez is jezd haldokolni.Konkrétan nem lehet rá 2 alkalmazásnál többet tenni.Szervizben nem tudtak rá megoldást. De anyum nekem nem akar ujjat venni mert jövőre érettségire azt mondja majd veszek magamnak vagy akkor ha ez gallyra megy.De én most akarok kapni mert ez a teló már elég régi és az egész osztályomban nekem van csak ilyen régi telóm és van olyan óra mikor mindenki játszik meg filmet néz én meg nem tudok semmit csinálni sajnos és csak.unatkozok.
A Válaszokat elòre is köszi.
mikróba 5-10 mp
de hátha szerencséd lesz és azt hoz a Jézuska.
mikróba berakod 5-10 másodpercre és nyom nélkül meghal
senki meg nem mondja mi a baja
csak nem kapcsol be
soha többet
Kérj tanácsokat itt a Gyakorin, hogy lehetne függetleniteni, rootolni, újra húzni stb.
Garantáltan tönkre fogod tenni :)
Lehet rá több alkamazást is telepíteni, rootolás után megoldható:
Honnan gondolod, hogy kapsz majd új mobilt ha elromlik a mostani?Miből gondolod hogy egy cseppet is megérdemelnéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!