Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia N85 vagy Samsung I8510?

Nokia N85 vagy Samsung I8510?

Figyelt kérdés

Új telefon vásárlása előtt álok, mivel a régi felmondta a szolgálatot. Ez a két típus maradt a rostán, és nem tudom eldönteni melyik legyen. Sajnos kézbefogni nem tudtam őket.

Szerintetek melyik lenne a jobb vétel, és miért?

2010. jan. 31. 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Az N85 -öt ajánlom! Nem a márka miatt mondom ezt, de azért az sem mellékes, az N85 minőségi telefon. De persze az i8510 -en is érezni a minőséget, de a Nokiának ebben már van tapasztalata, csakúgy, mint a Series 60 -as Symbianos telefonok gyártásában is.

Az i8510 egy nagyon jó készülék, de sebességben lekörözi az N85. Az N85 OLED technológiájú kijelzőt kapott, gyönyörű a képe, keveset fogyaszt, filmeket, képeket nézni jobb rajta, viszont a Samsungnak 0,2 inchel nagyobb a kijelzője, a kamerája 8MP-s és 8 vagy 16giga a belső memóriája. Szubjektív dolog, de szerintem az N85 szebb! Nem mellékes dolog, hogy a Nokia támogatottabb is szoftver szempontjából. Szerintem a Samsung előnyei bőven elhanyagolhatóak (kivéve a memóriát) és a Nokia kifizetődőbb.

Ha megengeded azt megjegyezném, hogy a Nokia N96 -os már megvehető 1 év bolti garanciával 85 ezerért! Bár szinte ugyanaz az N96 és az N85, de az N96 -ban már akkora kijelző van és a belső memória is akkora, mint az i8510 -ben és jól néz ki.

2010. febr. 2. 19:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ,az N96 nekem annyira nem jön be, sőt tesztekben is az N85öt tartották jobbnak az N96hoz képest. A Samsung szép képeket csinál, de olvastam hogy hamar lemerül, a Nokia meg nyüstölés mellett is 2-3 napig bírja, ami eléggé fontos. Úgy néz ki N85 lesz, de vásárlás előtt jó lenne "megtapizni" valahol. :)
2010. febr. 2. 21:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Élőben érdemes is lenne megfogdosnod őket, szerintem ha nincs a közeledben olyan bolt ahol megteheted, ilyen ár kategóriájú telefonnál már érdemes utazni is! Ha tudnád, hogy melyiket akarod, egyszerű lenne, de így érdemes kipróbálni őket.

Lex

2010. febr. 3. 06:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Esetleg nem tudsz valami tippet adni, hogy hol lehetne? Most ilyen GSM boltban nem akarom kipakoltatni csak hogy megnézhessem. Voltam már pár MediaMarktban de sehol nem volt kitéve, pedig neten hirdetik, hogy van nekik. Esetleg Nokia mintaboltban van rá lehetőség? Úgy tudom Mamut I-ben van, de feleslegesen nem akarok utazni ezért, ha nincs lehetőség rá.
2010. febr. 3. 16:31
 5/6 anonim ***** válasza:
A Mamut I -ben meg lehet fogdosni igen! Ki vannak téve szépen sorban a telefonok specifikációval együtt.
2010. febr. 3. 21:45
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ mindenkinek! Mindenki kapta a pluszt! :)
2010. febr. 4. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!