Nokia N85 vagy Samsung I8510?
Új telefon vásárlása előtt álok, mivel a régi felmondta a szolgálatot. Ez a két típus maradt a rostán, és nem tudom eldönteni melyik legyen. Sajnos kézbefogni nem tudtam őket.
Szerintetek melyik lenne a jobb vétel, és miért?
Az N85 -öt ajánlom! Nem a márka miatt mondom ezt, de azért az sem mellékes, az N85 minőségi telefon. De persze az i8510 -en is érezni a minőséget, de a Nokiának ebben már van tapasztalata, csakúgy, mint a Series 60 -as Symbianos telefonok gyártásában is.
Az i8510 egy nagyon jó készülék, de sebességben lekörözi az N85. Az N85 OLED technológiájú kijelzőt kapott, gyönyörű a képe, keveset fogyaszt, filmeket, képeket nézni jobb rajta, viszont a Samsungnak 0,2 inchel nagyobb a kijelzője, a kamerája 8MP-s és 8 vagy 16giga a belső memóriája. Szubjektív dolog, de szerintem az N85 szebb! Nem mellékes dolog, hogy a Nokia támogatottabb is szoftver szempontjából. Szerintem a Samsung előnyei bőven elhanyagolhatóak (kivéve a memóriát) és a Nokia kifizetődőbb.
Ha megengeded azt megjegyezném, hogy a Nokia N96 -os már megvehető 1 év bolti garanciával 85 ezerért! Bár szinte ugyanaz az N96 és az N85, de az N96 -ban már akkora kijelző van és a belső memória is akkora, mint az i8510 -ben és jól néz ki.
Élőben érdemes is lenne megfogdosnod őket, szerintem ha nincs a közeledben olyan bolt ahol megteheted, ilyen ár kategóriájú telefonnál már érdemes utazni is! Ha tudnád, hogy melyiket akarod, egyszerű lenne, de így érdemes kipróbálni őket.
Lex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!