Mi a tehendo? 2013.11.20 vettem egy telefont kijott 24 ezerforintos szamla azt mondtak ne fizessuk be erre letiltjak a kartyat es mar szamla nem jon. 2014.11.20 meghalt az erintopanel, akkor most mit tegyunk? Masik telot felehet venni?
Kissé zavaros..
A számlát a szolgáltató küldte, gondolom. Az egy hivatalos számla, nyílván fizetni kell, hacsak nem hibás, valamiért rosszul került kiállításra, akkor reklamálni kell.
Ki mondta, hogy ne fizessétek be? Meg a mondás (szó elszáll) nem számít, csak az írás!
De mégegyszer: ki mondta?
feletek hiva es a telefonba mondtak!
hiszen csak anyut hivtam 1 honapban 1000ft nal tobbet nem beszeltem akkor is max 9 lehetne..nem 24 ezer..az mar kicsit sok! es mar szamlat se kuldenek..szoval ratyi ez az egesz eddig 10+ evet volt ott anyu es azaz 1 kartyaja van :/
Nekem ez továbbra is zavaros.
Ilyesmit nem telefonon kell intézni.
Mondjuk elfogadom, hogy ne fizesd be, mint mondták.
Az mondjuk igaz, hogy magas a számlaösszeg, de talán a helyes összegű számlát azért fizetni kellett volna, vagy díjmentesen gondoltad a telefonálást?
Ami megint nem stimmel: tiltás előtt azért küldenek egy felszólítást.
Első nem fizetésre sose tiltanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!