Lumia 920 problémák!?
Sziasztok!
Elsősorban attól kérdezem aki lumia 920-at használ de az is válaszolhat aki ért hozzá/érdemileg hozzá tud szólni a témához.
Eme telefon vásárlása előtt állok, volt már 710-em most egy rohamdroidom van és hallottam h a 8.1-es frissétés okozott némi problémát. Akku merülés, túlmelegedés, újraindulások. Ezek ki lettek javítva vagy valamit lehet vele csinálni? A másik kérdés pedig, hogy milyen a facebook messenger wp-re? Lehet-e vele telefonálni mint androidon meg rendesen jelez-e?
Köszönök bármilyen segítséget!
A hivatalos 8.1 nem okott semmilyen telefonon problémán, csak azoknak, akik a fejlesztői változatot tették fel.
Messengerrel nem lehet telefonálni - még, minden más funkciója megvan, és rendesen jelez.
A jelzés WP8-ban jobb volt szerintem, mint 8.1-ben.
Én nem tapasztaltam melegedést, amit maga a 8.1 okozna.
És nekem inkább jobban bírja az akku, mint előtte.
(Lumia 820)
Messengerben telefonálni tényleg nem lehet. Illetve olyan chatfejek sincsenek, mint androidon.
De a matrica-, képküldés megy rendesen.
Az emoticonok is (régen asszem nem képként jelent meg mindegyik).
Köszönöm szépen a válaszokat!
Még lenne kérdésem :)
A rendszer ugyan olyan stabil és gyors maradt mint volt a 8-as frissítés előtt?
Meg ha pl fotókat szeretnék felrakni dropboxba vagy drive-ra akkor tudok egyszerre többet is, szóval többet kivalasztok és egy kattintással felrakom. ugyanígy messengerben, több kép kiválasztása is megy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!