Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia lumia 530-as letöltési...

Nokia lumia 530-as letöltési problémák? Több lent

Figyelt kérdés

Édesanyámnak Nokia L530asa van, a probléma a következő: Elinditunk egy letöltés az áruházban es ki is irja h a letöltés folyamatban de semmit sem tolt

Mi lehet a problema? Ugyanakkor volt egy csomo jatek a telefonjan amit mar eltávolított a telefonról megis a storeban azt irja ki h megvan. Mi lehet a problema? Elore is koszi a segitseget

#Nokia #lúmia #L530 #APP ISSUES #LETOLTESI PROBLEMAK
2014. nov. 16. 15:33
 1/3 anonim ***** válasza:
nem tudom...az utóbbi már nekem is előfordult egyszer...konkrétan a Creative Studio-val...sehol nem látszott, hogy fenn van-e, áruházban mégis azt írta, hogy fenn van, így nem tudtam semmit sem csinálni vele. a letöltést nem tudom...most nálam végre megjavult már...pár héttel ezelőtt olyannyira hulladék volt az áruház legalább 1 hónapig, hogy alig volt, amit elsőre letöltött...mindig megszakadt stb.
2014. nov. 16. 17:57
 2/3 anonim ***** válasza:

amire azt írja hogy már megvan, az csak annyi hogy már egyszer letöltötted, és vagy fenn van a telón, vagy nem.

Letöltési gondnál nem ír hibaüzenetet?

Lehet látni a folyamatot is. Ott mit csinál?

Áruház volt frissítve? Nekem 4 hónapja semmi ilyen gondom nincs.

2014. nov. 17. 14:32
 3/3 A kérdező kommentje:

Szia, el lettek távolítva a telefonról a játékok, átnéztem a telefont és sehol nyoma sincs a játékoknak.

Ha letöltöm akkor elindul de nem csinál semmit... de az is előfordult h hibát írt ki, h frissíteni kell, de frissítve lett és azután sem... :\

2014. nov. 21. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!