Ha külföldön (Japán) veszek egy mobiltelefont (apple) akkor itthon is fogom tudni használni, ha kint kártyafüggetlenként veszem meg? Vagy fel lehet törni, hogy magyar legyen?
Figyelt kérdés
2014. nov. 26. 17:28
1/6 anonim válasza:
Pontositani kell, országon belül kártyafüggetlen, vagy világon kártyfüggetlen, mert nem ugyanaz.
Ha erre megkapod a választ, te is megkaptad a választ.
Érdeklődj az eladónál.
2/6 A kérdező kommentje:
az apple.jp oldalán venném, és oda csak ennyi van írva, hogy kártyafüggetlen.
Más információt nem tudtam kiolvasni belőle.
2014. nov. 26. 17:44
3/6 A kérdező kommentje:
iPhone 5S SIM-mentes, egyes országokban vannak esetek, amikor ez nem felel meg az LTE-hálózat.
2014. nov. 26. 17:48
4/6 anonim válasza:
Tudni kell hogy japánban más a telefon és az áramhálózat is, tehát teljesen más a telefon.
Én a helyedben írnék levelet az ügyfélszolgálatuknak, hogy pontosítsanak, mert nem kielégytő a termékleírás.
5/6 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm, írok is nekik. : )
csak gondoltam, hátha van aki vásárolt már kint vagy élt kint ázsiában és itthon is tudja használni.
Nyilván kevés volt erre az esély. :D
2014. nov. 26. 18:07
6/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, Japánban nem SIM kártyás a telefon. Legalábbis mikor én kint voltam 8 éve, még nem volt okostelefon, és akkor nem volt semmi SIM kártyás, a készülékhez járt a szám fixen, és pl. nem lehetett sms-t küldeni, csak emailt vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!