Sony Xperia M2 tényleg széria hibásak?
Én csak a z-mre tudom alapozni a véleményemet, én nagyon elégedett vagyok. Most lesz egy biztosításos javításom, így egy év után ennyi hibát tudok elmondani:
1. egy év alatt a folyamatos nyitogatásba belehalt az USB aljzat kupakjának tömítése. Későn vettem dokkolót.
2. a készülék ráesett másfél méter magasról egy porcelán gyertyatartóra. A gyertyatartót szilánkokra törte, de a kijelző üvege is berepedt a sarkán.
3. valahogy, valami ütődéstől bemozdulhatott a kamerát körbevevő króm gyűrű és így a vaku fénye beszűrődik, zöldes homályt tol a vakus fényképek szélére.
Szoftveres problémát nem tudok mondani, a 4.4.2 rom érkezése után váltottam főzött romra, az azóta is tökéletes, a gyáriról nem tudok nyilatkozni.
Akku tökéletes, továbbra is kétnapos átlagot produkál.
Ezelőtt egy X8-am volt, az is megbízható jószág volt, csak ott is ki kellett dobnom a gyári 2.1 romot, egy 4.1 főzöttel használtam problémamentesen.
Nekem az első telefonom egy Ericsson GH388 volt, remek készülék volt akkoriban, azóta is márkahű vagyok, minden Ericsson, Sony-Ericsson majd Sony telóm jól teljesített.
Legalább ne írt volna valaki akkora baromságot, hogy az m2 meg a z1 compact egy árkategória...
Míg az m2 már 49ezertől kapható, addig a z1 compact 86ezertől... Persze előfizetéssel lehet egy áron kapni, de akkor a díjcsomag drágább vagy pedig a telefon havi részlete több...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!