Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 530 vagy Sony...

Nokia Lumia 530 vagy Sony Xperia e1?

Figyelt kérdés

Melyik telefont lenne érdemes megvenni?

Mi a véleményetek a két készülékről?

Lehetőleg az írjon akinek van, vagy volt valami köze valamelyik telefonhoz.

2014. nov. 25. 21:14
 1/4 Boda Gergő ***** válasza:

Szia: én személy szerint tapasztalatból ajánlanám neked inkább a Lumia 530-at. jelenleg nekem is 530-am van Duál Sim-es verzióban: megbízható, gyors, stabil, strapabíró, kis készülék. az aksi erősebb igénybe vétel esetén is elketyeg 1,5-2 napig is (értsd. nekem 12órát kb. megy rajt a wifi, és a gps, zenelejátszó) .

Xperia L-em személy szerint nem volt, de volt helyette elég Droidos telóm: Samsungok, Xperia, Navon, Akai, Prestigio... Mindnek volt egy hibája: az Android képes volt a legkellemetlenebb helyzetekben összeomlani, a programok kiléptek mikor kedvük tartotta. Ezek amik a Lumián nem jele

2014. nov. 26. 01:11
 2/4 Boda Gergő ***** válasza:
nem jelentkeztek. Lehet nincs a Nokiára annyi program mint a Droidra, de ami van az megy gixer mentesen.
2014. nov. 26. 01:12
 3/4 Boda Gergő ***** válasza:
Az 512MB memória ellenére még egyszer sem akadt meg, nem lassul be. Bár tény: kellet 2 hét mire átszoktam a Win Phonera Droidról; de nem tudnál annyit ajánlani amiért mégegyszer Droidot futtató mobilt vegyek.
2014. nov. 26. 01:15
 4/4 A kérdező kommentje:
és igaz h 4 mag van a prociban??
2014. nov. 26. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!