Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 6 Plus vagy Lg G Flex?

Iphone 6 Plus vagy Lg G Flex?

Figyelt kérdés

Melyik a jobb,és miért?

Az ár nem lényeg.

Lg-ben tetszik a kijelző,iphoneban pedig a slow motion funkció.

2014. nov. 23. 21:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
28%
Nekem az a véleményem hogy ha jó telefon kell, az LG-t vegyed. Ha meg elég az is amit a 6 Plus nyújt akkor javaslom hogy nézz körül nagyobb gyártóknál 100 ezer forint körül.
2014. nov. 25. 20:09
 22/23 anonim ***** válasza:

Felejtsd el az Iphone-t, és inkább vegyél egy Samsung GALAXY Alpha mobiltelefont, vagy egy Samsung GALAXY Note 4-et. ezeken már tényleg nem fog laggolni a droid. viszont van egy alacsonyabb árfekvésű készülék is ami mindig is tökéletes volt. az pedig az LG G2 ugyanis sosem volt a rendszerével baj. mindig tökéletesre optimalizálja az LG az androidjait a saját telefonjukra. nekem pl. LG G3-am van. és immádom :333, kettő m-mel : )))

nem vagyok sem ilyen sem olyan párti. volt rengetek Samsung, rengetek, de még több, vagy éppen ugyanannyi Sony-m (Sony soha a büdös életbe többet!!!) de az LG a legletisztultabb telefon.. sokkal inkább megéri mint az alma meg a társai. pl. az LG G3 3GB RAM 32GB ROM verzió is potom 120 ezerért elérhető. és ha minden extra prémium tartozékot megveszel hozzá, és még pluszba veszel egy LG G2-t is, és ahhoz is megveszel minden tartozékot, SEM éri el az árát a készülékeknek meg a tartozékoknak,amit az Iphone 6 Plus képvisel

[link] nézd.. itt van az Iphone. de irreális az ára, mint mindig! ....

Mondok neked még valamit! várj 2015 elejéig! akkor jön ki a G Flex 2. !! addig is vedd meg a G3-at a fentebb, általam javasolt verzióban. ilyenem van, és nem szar.

[link]

tartozék (ami nem mellesleg nagyon praktikus és nagyon jó : )) [link]

remélem, hogy segítettem a választásban! : )) :333 és Kifejezettem kérlek rá, hogy írd le ide nekünk hogy mit vettél meg! : ) nagyon kíváncsi vagyok : ) Érdekel a választásod ;) ! : )

2014. nov. 29. 23:09
 23/23 anonim ***** válasza:

Engem is érdekel a válaszod. Sok volt itt a vita, nehéz dönteni, amúgy én úgy voltam vele, hogy a Note 2 után áttérek az Apple-hez, mert a megjelenés előtt 1 évvel már volt pletyka a nagy iphone-ról. Akkor elgondolkoztam rajta, hogy meg kellene venni. Viszont gondoltam, hogy megvárom a Note 4-et, hátha valami jó sül ki belőle. Végül az anyaghasználata meggyőzött, így maradtam a Samsung-nál és nem bántam meg, szörnyen jó ez a telefon. Bár bármilyen csúcskategóriás telefonnal jól járhatsz. Én a G3-at is próbáltam, a munkatársamnak az van, szép a QHD kijelző mindkettőben és egyik sem laggolt. :)

Viszont ha G Flex kell, akkor várd meg a 2-t, mert az valószínűleg megkapja a legerősebb vasat, ami akkor lesz, és ha az ár nem lényeg.. :)

Az LG-s feature-k is jók, mint a Samsungnál, és a Flex 2-ben is benne lesz valószínűleg.

2014. nov. 30. 00:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!