Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 6 Plus vagy Lg G Flex?

Iphone 6 Plus vagy Lg G Flex?

Figyelt kérdés

Melyik a jobb,és miért?

Az ár nem lényeg.

Lg-ben tetszik a kijelző,iphoneban pedig a slow motion funkció.

2014. nov. 23. 21:44
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

Az iPhone sem a régi már. i4-et még használtam. Az még ért valamit. Szoftveresen jobbak voltak a régiek, mosanra már csak elcseszik a készülékeiket Jobs nélkül. Nem tudják, hogy mit csináljanak.. :)

Megnyomogattam az i6ot is múltkor, persze 1 boltban nem hajlítgatnám, mert lehet szólnának érte.. :D Amúgy semmi extra. A buta rendszernek köszönhetően a gyári appok nem laggolnak.

Amúgy ugye az Apple 9 telefont mondott, hogy hajlik.. :)

itt van az a 9 telefon:

[link]

:D

2014. nov. 24. 13:37
 12/23 anonim ***** válasza:
2014. nov. 24. 17:22
 13/23 anonim ***** válasza:
0%
és mi van akkor, ha a G Flex is hajlik, csak azt nem vesszük észre? na durr, csináljunk belőle botrányt :D nyomorultak :D
2014. nov. 25. 01:12
 14/23 anonim ***** válasza:
Az alapból hajlított és úgy is marad.
2014. nov. 25. 10:25
 15/23 anonim ***** válasza:
Szegény kis almafanok sírnak :vv
2014. nov. 25. 10:48
 16/23 anonim ***** válasza:
én nem sírok, nekem 5S van, és az nem hajlik. a p_csába, mi?
2014. nov. 25. 12:30
 17/23 anonim ***** válasza:

beteszem a g flex-et a farzsebbe kijelzővel befelé, és ráükök, aztán elreped...hoppá, el nem bírtam volna képzelni, hogy egy telefonnal ez fog történni, ha ráülök :D

jó dolog, amikor 1 dolgot találtok, amit lehet cikizni, ameddig nem volt, csak azt hajtottátok, hogy az iPhone így szar meg úgy szar...:D de mondom, 6 plus hajlik...kit érdekel, ott a 6, az nem hajlik...meg a többi...most jól lebeszéltetek akkor embereket megint arról, hogy miért nem jó iPhone-t venni...:D

2014. nov. 25. 12:33
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
Te se írtál indokot miért éri meg a tripla árat, hisz ha valakinek zárt rendszer kell ott a windows normális áron.
2014. nov. 25. 12:55
 19/23 anonim ***** válasza:
én nem mondtam, hogy megéri, az van a kérdésben, hogy az ár nem számít...akkor mégis miért akarjuk megmondani, mennyit költsön rá?
2014. nov. 25. 14:40
 20/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a visszajelzéseket:)

A kérdésben valóban csak KETTŐ telefonról kérdeztem.

Ha valakinek van még véleménye,esetleg tapasztalata szívesen meghallgatom.

2014. nov. 25. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!