Iphone 6 Plus vagy Lg G Flex?
Melyik a jobb,és miért?
Az ár nem lényeg.
Lg-ben tetszik a kijelző,iphoneban pedig a slow motion funkció.
Az iPhone sem a régi már. i4-et még használtam. Az még ért valamit. Szoftveresen jobbak voltak a régiek, mosanra már csak elcseszik a készülékeiket Jobs nélkül. Nem tudják, hogy mit csináljanak.. :)
Megnyomogattam az i6ot is múltkor, persze 1 boltban nem hajlítgatnám, mert lehet szólnának érte.. :D Amúgy semmi extra. A buta rendszernek köszönhetően a gyári appok nem laggolnak.
Amúgy ugye az Apple 9 telefont mondott, hogy hajlik.. :)
itt van az a 9 telefon:
:D
beteszem a g flex-et a farzsebbe kijelzővel befelé, és ráükök, aztán elreped...hoppá, el nem bírtam volna képzelni, hogy egy telefonnal ez fog történni, ha ráülök :D
jó dolog, amikor 1 dolgot találtok, amit lehet cikizni, ameddig nem volt, csak azt hajtottátok, hogy az iPhone így szar meg úgy szar...:D de mondom, 6 plus hajlik...kit érdekel, ott a 6, az nem hajlik...meg a többi...most jól lebeszéltetek akkor embereket megint arról, hogy miért nem jó iPhone-t venni...:D
Köszönöm a visszajelzéseket:)
A kérdésben valóban csak KETTŐ telefonról kérdeztem.
Ha valakinek van még véleménye,esetleg tapasztalata szívesen meghallgatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!