Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért laggol az egész telefon?...

Miért laggol az egész telefon? Nexus 5

Figyelt kérdés
Sziasztok! Még a héten telepítettem az android 5.0-t de sokkal lassabb lett a telefon,összeomlanak az alkalmazások(mozilla,chrome!!). A kezdőképernyő is lassan tölt be ha apookból lépek vissza. Számíthatok e arra hogy javítják mihamarabb?

2014. nov. 21. 23:03
1 2
 11/17 anonim válasza:

Én is OTA-n frissítettem, minden programot optimalizált és jól működik. Egyedül a facebook messenger nem indul el, ha a zárolt képernyőnél kétszer koppintok az értesítésre. Viber megnyílik.

Az akku nem sokkal lett jobb, ha jobb lett egyáltalán. Nem tudom hogy hoznak ki egyes emberek 4 óra kijelzőidőt. nekem 2-3 óra között szokott mozogni. (facebook, G+, chrome, viber, gmail, játék, napközben mobilnet 4g-n, otthon wifi)

2014. dec. 4. 11:58
 12/17 anonim ***** válasza:
Tényleg rossz az új android... Egy csomó alkalmazás elsem indul, csomót nem lehet telepíteni a play store-ból, laggol, és tele van egyéb hibákkal, szóval SZAR :((((((. Pedig a 4.4.4 Kit Kat rohadt jó volt, de ez van... Meg lehet rout-olni a telót és visszahozni a Kit Kat-ot, de van rá esély, hogy rout-olás közben tönkre megy a nexus. Vártam 2 hónapot, hogy legyen frissítés, de semmi. Át fogok térni az IOS-re.
2014. dec. 6. 18:56
 13/17 Osynho ***** válasza:
Már kint van az 5.0.1. Nyugalom.
2014. dec. 6. 19:00
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem vagyok iPhone fan, de szerintem (néhányszor már teszteltem iPhone-t) az IOS 8 egy sokkal inkább felhasználóbarátabb, gördülékenyebb opprendszer, mint az Android. Egyébként ami az 5.0 esetében történt AZ MEGENGEDHETETLEN!!!!!!!!!!!!!!!
2014. dec. 6. 20:14
 15/17 Osynho ***** válasza:

Az ios8 csak új iphone-okon jó. Azok mennyibe kerülnek? És egy Nexus 4-5 mennyi? 4-esem van, tökéletesen gördülékeny, korrekt kijelzője van, a mérete is épp elfogadható. Rádugom bármire, azonnal felismeri, file-okat küldhetek ide-oda. Testreszabhatom a kinézetét, stb stb. Az akkuidő és a kamera lehetne jobb.

Semmi bajom az iPhone-okkal, jó készülékek, de nekem nem kell olyan telefon a kötöttségek és az ár miatt. A környezetemben többen is beszopták a frissítésekkel. Akadozó működés, menübe lépés, görgetés, kijelző lekapcsolva marad bejövő hívásnál, felvenni se lehet, nem jelzi a hívásokat, tölteni csak kikapcsolt állapotban lehet, ilyesmik. Nincs tökéletes telefon.

2014. dec. 7. 12:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Hááát... Az utolsó mondatoddal egyet kell értenem! :D
2014. dec. 7. 19:08
 17/17 Osynho ***** válasza:
A többivel nem kell, tapasztalat. ;-)
2014. dec. 7. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!