Miért laggol az egész telefon? Nexus 5
Én is OTA-n frissítettem, minden programot optimalizált és jól működik. Egyedül a facebook messenger nem indul el, ha a zárolt képernyőnél kétszer koppintok az értesítésre. Viber megnyílik.
Az akku nem sokkal lett jobb, ha jobb lett egyáltalán. Nem tudom hogy hoznak ki egyes emberek 4 óra kijelzőidőt. nekem 2-3 óra között szokott mozogni. (facebook, G+, chrome, viber, gmail, játék, napközben mobilnet 4g-n, otthon wifi)
Az ios8 csak új iphone-okon jó. Azok mennyibe kerülnek? És egy Nexus 4-5 mennyi? 4-esem van, tökéletesen gördülékeny, korrekt kijelzője van, a mérete is épp elfogadható. Rádugom bármire, azonnal felismeri, file-okat küldhetek ide-oda. Testreszabhatom a kinézetét, stb stb. Az akkuidő és a kamera lehetne jobb.
Semmi bajom az iPhone-okkal, jó készülékek, de nekem nem kell olyan telefon a kötöttségek és az ár miatt. A környezetemben többen is beszopták a frissítésekkel. Akadozó működés, menübe lépés, görgetés, kijelző lekapcsolva marad bejövő hívásnál, felvenni se lehet, nem jelzi a hívásokat, tölteni csak kikapcsolt állapotban lehet, ilyesmik. Nincs tökéletes telefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!