Miért laggol az egész telefon? Nexus 5
Csak arra tudok gondolni, hogy telepítésnél elrontottál valamit.
Bár az, hogy néhány alkalmazás összeomlik még előrodulhat, új oprendszernél sokszor várni kell, amíg a fejlesztők frissítik az alkalmazásukat, de az, hogy a Google-nek is egy saját alkalmazása összeomlik nem normális (meg egyébként nekem semmi sem omlott össze, pedig 2 hete minimum Lollipop-ot használok).
"A kezdőképernyő is lassan tölt be ha apookból lépek vissza"
Erről egyébként olvastam, hogy néhány embernek ez probléma, szóval ezt majd később orvosolni fogja a Google, addig is azt tudom ajánlani, hogy szedd le a Nova Launcher-t, azzal nincs ilyen probléma.
Látszik mennyire értesz a dolgokhoz...
Én is csak erősíteni tudom az utolsó választ.
Nem tudom hogy aki állítja, hogy neki "hasít" a rendszer, az saját tapasztalatból beszél vagy csak az "új mindig jobb" elvén van ezen az állásponton. Mindenesetre én sem szónokolok valakinek az iphone mobilok csúcs teljesítményéről, mivel nem birtokolok egyet sem.
Azt meg ugyebár mindenki ismeri, hogy az android rendszer pont azért, mert sok készülékre elérhető kell legyen, nem optimalizálható teljes mértékben. Emellett én is valószínűnek tartom, hogy siettek az operációs rendszer elkészítésével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!